Gyorsan! :D Olyan film kellene, ami. (? )
Figyelt kérdés
...megható, de NNEEEEEEEEMMMMMÖ romantikus. Még lefekvés előtt nézni akarok egyet, de nincs ötletem se.
Vagy esetleg valami über-über-überjó thrillert is mondhattok, ami nagyon csavaros, és izgi. :D
2011. szept. 28. 23:49
1/9 anonim válasza:
Nem romantikus, de megható:
Marley meg én
Hacsi - a leghűségesebb barát
A vadon hívó szava
ez mind kutyás, de megható, én nagyon szeretem őket!:)
Thrillernek én ezeket ajánlom:
A 23-as szám
Megérzés
A titkos ablak
Kedvenceim:)
2/9 anonim válasza:
Esetleg ma este megnézheted az Elcserélt életeket. Megható, de nem romantikus, és igaz történet.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, mindjárt utánuk nézek. :D
Amúgy a kutyásakat szeretem én is. Szerintem A vadon hívó szavát láttam is, de a többit nem.
(Mellesleg ebből is Brüno meg Borat lett, de hátha ma este sikerül valami értelmeset néznem. :DD)
2011. szept. 29. 14:51
5/9 A kérdező kommentje:
Jó hát, én kajak meghatódtam a végén. :D
2011. szept. 29. 15:22
6/9 A kérdező kommentje:
Most fejeztem be az Elcserélt életeket... jesszus, ez hihetetlenül durva volt, ha a felénél nem fordul a kocka, szerintem nem bírtam volna tovább. :D
2011. okt. 1. 06:33
7/9 anonim válasza:
Örülök, hogy megnézted. Durva belegondolni, hogy régen ilyen megtörténhetett... és lehet, hogy még mindig van ilyen...
8/9 anonim válasza:
Hadd ajánljak még egy filmet, aminek nekem minden másodperce lekötötte a figyelmem: az Ál/arc című film. Nézd meg, ha van időd!
9/9 A kérdező kommentje:
Az az az az az tudom melyik! Régen megvolt kazettán, csak mikor kicsi voltam, nem értettem, hiába néztem. :D
2011. okt. 3. 01:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!