Állítólag a Star Wars-nak a filmre vitt 6 része mellett van még 3 befejező epizódja is (amit nem biztos, hogy megfilmesítenek). Ez csak George Lucas fejében létezik, vagy jelent meg belőle könyv is?
is-is.
A SW világát ugyan Lucas "álmodta meg", de a dolgok azóta kicsit megváltoztak. Többek között rengeteg könyv készült [link]
a SW idővonala gyakorlatilag meg van alkotva (így szépen magyarul) az "új remény" rész (SW IV.) elött több, mint 100000 évvel és utána vagy 25-tel.
hogy lesz-e belőle még film, azt meg talán csak jóisten tudja. :)
de a SW alatt is csináltak mellék filmeket....
pl. Harc az Endor bolygón.
Ez egy családról szól akik lezuhannak a bolygóra,és egy kisfiút vesznek a szárnyaik alá a kisbocsok(nem jut eszem be a nevük...ewok?)
Igen, én is láttam azt a filmet.
De attól még a SW ""világában"" játszódik, csak éppen nem a skywalkerek ről és a harcukról szól a film...
Az ewokos részen kívül még van több mellékfilm is. Pl a Holiday special (a Kashyyykon, csubakka bolygóján játszódik) ezeket nem Lucas rendezte, és nem is túl jók. Wikipédián megtalálod az összes mellékfilmet.
Amúgy arról hogy az ep 6 után lenne új film (időrendileg) én is hallottam már. remélem lesz.
Egyébként ep 6 után dolgokról rengeteg érdekes könyv íródott. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!