Van valami olyasmi anime, mint pl. a 'Special A', 'Kimi ni todoke' vagy a 'Kaichou wa Maid-sama'?
Romantikus és vicces animére gondoltam :)
Köszi!
Elsőnek: Engem most inkább anime érdekelne, de azért köszi :)
Másodiknak: Köszi! ;) Megnéztem pár részt belőlük... Nem igazán jók, de ha más nem lesz, akkor végignézem őket.
Nagyon köszi a válaszod! :) De sajnos már mindkettőt láttam.
Azóta rengeteg ilyesmit láttam. :)
Köszi, bár már ezt is láttam :) (engem nem fogott meg)
Lovely Complexet is nemrég néztem meg, az nagyon jó! ;)
Méz és lóhere, nana, de gondolom ezeket láttad már
egyet viszont nagyon tudok ajánlani.... kicsit régi..51 részes.. az első 2 rész hát.. úgy voltam vele feladom de...jó hogy tovább néztem...hana yori dango
Köszi szépen, ismerem azt is! :)
Egyébként azóta már végignéztem az Ouran High School Host Club-ot is, ráadásul 2x, mert közben megszerettem. + A Perfect Girl Evolution-t is nagyon megszeretettem, azt már vagy 3x láttam, a mangát folyamatosan olvasom, meg is vettem az első kötetet, és a doramát is láttam. :) Szóval elnézést kérek azért, amikor azt mondtam, hogy "Nem annyira jók"
És a Lovely Complexet pedig már egyáltalán nem szeretem. :D (Furcsa hogy változik az ízlésem...)
A Kimi ni todoke viszont azóta is a legnagyobb kedvencem, és ez szerintem így is marad. :) Viszont azóta már rengeteg animét láttam, és végül még az Acchi Kocchi-t is a kedvencei közé sorolhatom. :)
+ Az első válaszolótól is elnézést kérek, azóta már jobban megszerettem a mangákat, mint az animéket. :)
Kimi ni todoke továbbra is kedvenc, illetve a The Wallflower is (Perfect Girl Evolution), és olvasom a Kaichou wa Maid-samát is, de ezenkívül még nagyon szeretem az 'Ao Haru Ride'-ot, és a 'Last Game'-t. Illetve a Hiyokoi is egész jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!