Melyik résszel kell kezdeni a Star Wars nézését?
Figyelt kérdés
Van a régi 3 rész, meg a 3 új. Mi a helyes sorrend?2011. szept. 23. 12:22
1/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen a 3 újjal kéne mivel az a régi 3 nak az előzménye és így lesz kerek a történet. Én régen az 1. újjal meg a 2. újjal kezdtem és a 3 régivel folytattam mivel akkor még az új 3. rész még nem volt elkészülve:)
2/7 A kérdező kommentje:
Ahhaaa. :) Jó, ok, így teszek akkor. Egyetlen részét láttam eddig. A Baljós árnyakat.
2011. szept. 23. 12:34
4/7 anonim válasza:
2. Nem azt kérdezte, hogy mikor jöttek ki, hanem hogy milyen sorrendbe kell nézni.
A 3 újjal kell kezdeni.
5/7 anonim válasza:
Háp épp ezaz, hogy először a 4-5-6-ot kell megnézni.
6/7 anonim válasza:
Miért is? Adnál rá egy érthető magyarázatot?
7/7 anonim válasza:
Mert Lucas is így akarta, hogy megismerjék a történetet.
Először a 4-5-6-ot csinállták meg.
Mondjam azt, hogy nézd meg először a Star trek (2009)-et és csak azután kezd el a 68-as sorozatot, csak mert így van időrendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!