Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nekromantik c. filmhez honnan...

Nekromantik c. filmhez honnan tudok magyar feliratot leszedni?

Figyelt kérdés
Csak mert nem nagyon találok :/
2011. szept. 23. 00:22
 1/8 /Anita_'94/ ***** válasza:
Az a régi NDK-s film?
2011. szept. 23. 08:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Jaja, amiben 1nekrofil pasi meg 1 csaj van :S :D

Elég beteg témájú film, csak olvastam hasonlókról, aztán úgy döntöttem megnézem, de magyar feliratot sehol nem találok hozzá :/

2011. szept. 23. 12:44
 3/8 /Anita_'94/ ***** válasza:
Nemtom honnan tudnál feliratot szerezni, én is németül láttam. Ahoz képest, milyen régi film, a hulla milyen ''élethű''(XD) volt benne.
2011. szept. 23. 12:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Na, mindegy, akk szerintem én is megnézem eredeti nyelven. Mondjuk már belenéztem (nem bírtam ki XD, úgyhogy a hullával kapcsolatban igazat kell adjak.

Bár azt nem értem, miért nem valami "frissebb" hullával kufircoltak, mert ez már eléggé... hmm... hogy is mondjam... "szaftos" volt :S:S :D

Bár tény, h akkor nyilván nem lett volna hatása a filmnek. Meg hát ez a romantikus zene is besegít közben... :S :D

2011. szept. 23. 13:01
 5/8 /Anita_'94/ ***** válasza:
100%

:D

Két barátnőmmel néztük meg, utána benyőgtem, hogy na, irány a temető! Kicsit lassan esett le nekik a poén, full le voltak döbbenve :D

Azóta is röhögünk rajta.

2011. szept. 23. 13:29
 6/8 A kérdező kommentje:

xD

Engem mindig is érdekeltek a morbid, "beteg" dolgok (ettől még nem tartom magam vmi perverz pszichopatának :D). Ehhez képest éveken keresztül elsiklottam eme film felett :D

Am második részt láttad már? Az milyen?

2011. szept. 23. 13:45
 7/8 anonim ***** válasza:

itt van néhány, de nem tudom melyik lesz jó...

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. szept. 23. 20:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Fúúú. köszi ;D
2011. szept. 23. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!