Szerintetek melyik a legjobb Disney-mese?
Figyelt kérdés
Én talán az Oroszlánkirályt szeretem a legjobban.2011. szept. 21. 11:35
1/16 anonim válasza:
Mulan és Herkules a kedvenceim.
3/16 anonim válasza:
Hercules,Dinó,Némó nyomában,Atlantisz,stb
Nehéz választani,mert sok szép.és jó Disney mese van..
4/16 anonim válasza:
Szinte az összes jó,de nekem talán a Karácsonyi Lidércnyomás tetszik a legjobban. A Halott menyasszony nem tudom,hogy Disney-e,de ha igen,akkor az a kedvenc! :D
6/16 anonim válasza:
Szépség és a szörnyeteg a legszebb
A legviccesebb pedig a Hercules
Nagyon szeretem még a Tarzant a zenéi miatt, a kis hableányt meg azért mert hableánymániás vagyok XD
7/16 Lizaa válasza:
Oroszlánkirály, Szépség és a szörnyeteg, Herkules ebben a sorrendben bár én ezeken a meséken nőttem fel <3
8/16 anonim válasza:
Az melyik, amiben lámává változott valaki? :D az talán az egyik. Meg az Oroszlánkirály, de tulajdonképpen nehéz dönteni. Meg régen is láttam őket. Ja, és a 101 kiskutya. Régen volt 101 kiskutyás pólóm is. :DD
9/16 anonim válasza:
Az az elveszett birodalom... (a lámás) te jó ég, milyen rég láttam :D Nekem nincs konkrét kedvencem, imádom a Disney-t :) (Talán a Mulan tetszett legjobban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!