Konnerth kérdése:
Szeretnék letölteni egy animációs filmet. Többi lent?
Figyelt kérdés
A phineas és ferb keresztül a második dimenziót szeretném letölteni magyarul de még sehonnan sem sikerült de még csak angolul sem...Ha tud valaki linket akkor azt írja be ide légyszives. Előre is köszönöm...2011. szept. 20. 18:56
2/3 anonim válasza:
előző vok.na azon a linken,amit küldtem az első pár találtaon le lehet szedni angolul,feliratot sztem keress hozzá.youtubeon is felirattal van,szal ha le is szinkronizálták,akkorsincs fent a neten.de ha engem kérdezel,akkor ne nézz ilyen szart,könyörgöm,szögletes az emberek feje!nézz valami értelmeset,vagy legalább igényes rajzolásút.
3/3 A kérdező kommentje:
Am rájöttem hogy szerintem még kisem adták magyar országon a filmet. Am nekem direkt az tetszik benne hogy milyen a rajzolása meg a poénok xD. Mondjuk kicsit lehet öreg vagyok már hozzá de attól még imádom xD. 15/F
2011. okt. 6. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!