Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy tetszik az X faktor 2?

Hogy tetszik az X faktor 2?

Figyelt kérdés
Ki szimpi, ki nem?
2011. szept. 17. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát vannak egész jók :DD.

Muri Enikőnek és Németh Katicának kifejezetten örültem,nekik tavaly szurkoltam :D

Akik nem szimpatikusak az az Arnold vagy ki :|

Meg a ,,Kiss me Kiss me -s " srác.

2011. szept. 17. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Régebben szerettem a tehetségkutatókat, de most már a könyökömön jönnek ki. X-faktor, Csillag születik, Megasztár... meg még Isten tudja mi. Évente 3-4 szériát indítanak, mindig megy a nagy hírverés, jönnek az új sztárok. Tolvaj Renáta, Király L. Norbi, Janicsák Veca stb. Aztán olyan sebességgel tűnnek el a süllyesztőben, amilyen gyorsan feltűntek a színen. nem értem, miért jó ez. Mármint az embereket leültetik szombat este a TV elé, van miről beszélni, de ennyi.

Amúgy múlt héten megnéztempár produkciót. Az a csaj, aki az Anastacia számot énekelte elég jó volt. Volt még egy, aki Adele Rolling in the Deep számát énekelte, meg egy srác aki a Batman betétdalával nyomult, ház azok szerintem bűn gyengék voltak, mégis tovább jutottak. Szóval...

2011. szept. 17. 22:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Én az 1. szériát nem láttam, ennek a szériának csak az 1. részét nem.

Sok jó van, ám több benne az önkritikátlan, csak feltűnni vágyó, fahangú jelentkező.

A zsűrit jól összerakták, legalább olyanok vannak benne, akik értik is a dolgot.

Ki eddig a kedvenc? És ki az akitől a legjobban falra másznátok?

2011. szept. 17. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem pont azért nem tetszik, amiért neked tetszik : ) Nem értem, minek olyanokat engedni, akik már egyszer elég messzire eljutottak, aztán kiestek. Megismerték őket elég sokan, nagyobb erőfeszítéssel innen is össze lehet hozni valami karriert. Nem akarok olyat nézni, akit már láttam egyszer, unom.

Nekem pedig Arnold az egyik kedvencem : ) Már a VV válogatón is megfogott.

2011. szept. 17. 23:46
 5/6 anonim ***** válasza:

sztem egész tehetséges emberek vannak benne

Miki a legjobb zsűritag

neki van füle

a többiek szívvel szavaznak

aki aranyos jelenség és van egy icipici hangja azt továbbengedik

mondjuk a 150-be bekerül vki az nem számít

majd utána lesz érdekes.

2011. szept. 18. 07:23
 6/6 anonim válasza:
2011. okt. 14. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!