Mi lehet ez a film, amire gondolok?
Figyelt kérdés
Még kb. 2003-ban láttam egy filmet,talán a HBO-n amire egyszerűen nem tudok rájönni, mi lehetett az. Ha jól emlékszem egy szőke fiatal nő volt a főszereplő, aki terhes volt, de azt hiszem elhagyta a férje, és találkozott egy kissráccal(kb 8 év körüli) és ez a kisgyerek mellette állt, és vigasztalgatta mivel maga alatt volt. Aztán ha jól emlékszem ezt a kisfiút elütötték, mikor a nőnek az utcán megindult a szülés, és aztán kijött a mentő, a nőt bevitték, és a kisfiú aztán meghalt és újjá született ennek a nőnek a gyermekeként. VAlahogy így emlékszem, és sajnálom, hogy ilyen össze-vissza írtam le, de rég volt, és talán amikor még láttam, gyerek voltam hozzá, és annyira nem értettem, de most így utólag érdekel, mert azt tudom, hogy már akkor is nagyon tetszett, 9 évesen. Szép, megható film, és ha jól emlékszem, valamilyen angyal van a címében, de nem biztos... Ha megmondjátok, tudjátok mi ez, akkor nagyon megköszönöm!2011. szept. 17. 18:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!