Milyen jó sorozatok vannak egy 15 éves lánynak?
Nézem a 90210-et, the pretty little liars-t, make it or break it-et néztem a hellcats-t de sajnos az már nincs, most hallottam a the secret circle-ről, ringer-ről, hart of dixiről.. ezek majd most jelennek majd meg de szeretném nézni. Ha valaki azt akarja írni, hogy már sokan felrakták ezt a kérdést, olvassak utána. Már megtörtént. Olastam még a gossip girl-ről, supernatural (odaát). vámpírosak, vérfarkaspsal nem érdekelnek!!!!!!
Aki tud még valami jót az légyszi írjon. Előre is köszi a válaszokat.
Összes CW sorozat (nézz utána, hellcats, supnat, stb is ezen megy), meg MTV sorozatok (Jersey Shore, Awkward, stb).
Esetleg 10 things i hate about you, bár nemtom ezt elkaszálták-e, asszem 2 évadja biztos megvan.
Switched at birth két lányról és a családjukról szól,kiderül róluk 16 évesen,hogy összecserélték őket a korházban
Lying Game egy ikerpárról szól,akiket örökbefogadtak,és az egyik lány elmegy helyettesíteni a másikat,míg az keresi a szüleiket
Gossip Girl-t csak ajánlani tudom,remek sorozat
a Tuti Gimi,ami nagyon jó kis sorozat,szintén fiatalokról szó
remélem valamelyik megtetszik
Glee - Sztárok leszünk
Én amerikai vígjáték sorozatokat tudok még ajánlani(Így Jártam Anyátokkal, A nevem Earl, Én kis családom, Életem Értelmei...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!