Mi ennek a filmnek a címe?
Figyelt kérdés
Homoszexuális fiúról/férfiról szól.Kisgyermekkorában kezdődik a film,felnőttkoráig tart.Az apja mélyen elítéli.Az anyja a filmben vasalja a piritóst, erre tisztán emlékszem XD. A filmben a pasi még azthiszem a sivatagba is kimenekül.....megköszönném ha megírnátok a címét!Köszi2011. szept. 14. 19:09
1/7 A kérdező kommentje:
Hihetetlen hogy tényleg senki nem látta ezt a filmet :D
A csávó ilyen rokker forma még amikor tizenéves, mikor meg felnőtt lesz akkor ilyen jólfésült lesz nagyon, van egy báttya is a filmben, az anyja azthiszem meghal a film közepén.Pszihológushoz is viszik gyerekkorában.
2011. szept. 17. 17:43
2/7 anonim válasza:
milyen film? vígjáték, akciófilm? hol láttad, és ha a filmre néztél, körülbelül melyik évben készülhetett (nem kell pontosan, sacc per kb 96-00 közt, meg ilyeneket írj)
3/7 A kérdező kommentje:
Hát ez egy ilyen komolyabb film.Szóval nem vígjáték, az a mondani valója hogy "értsük meg a homikat" magyarán.Szomorkásabb film happyendel!Mert ugye végül az apja azthiszem elfogadja.Nem egy olyan fúúú de régi film, szerintem 1996-2005 közé tudnám beszúrni.Nagyon jó kis film.Elgondolkodtató.Azt azért hozzá kell tegyem hogy nem híres színészek játszák, ilyen ismeretlen emberek vannak benne, tehát olyan B-C kategóriás film lehet, de aztán lehet van benne nagy sztár csak én nem emlékszem rá!Ha jól emlékszem talám az m1 en láttam jó pár évvel ezelőtt!
2011. szept. 18. 00:29
4/7 A kérdező kommentje:
Jó későn volt a film este fele, de az nagyon a jellegzetessége hogy az anyuka vasalóval csinálja meg a piritóst!!Próbáltam beírni googleba hogy homoszexualitásról szóló filmek csak hát ez nem jött ki sajnos...
2011. szept. 18. 00:32
5/7 anonim válasza:
mivel én nem tudom, melyik film lehet az, ezért adok tanácsot, én hogyan szoktam keresni. angolul keress ra, gay films, vagy ilyenek, en pl talaltam egy oldalt: [link] itt lapozz, es a kepekrol majd talan felismered! Mast nem tudok! Sok szerencset!
6/7 A kérdező kommentje:
Hát nézem én mindenhol de nem találom sajnos :S:S:S:S
2011. szept. 18. 15:44
7/7 A kérdező kommentje:
MEGTALÁLTAM,MÁSHOGY TETTEM FEL A KÉRDÉST ÉS AGYBŐL VÁLASZT KAPTAM!aJÁNLOM MINDENKINEK EZT A FILMET!!!!!C.R.A.Z.Y A CÍME!!!
2011. szept. 18. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!