Hol lehet megvenni a Star Wars c. film részeit. Külön, egybe, nekem 8, de sima DVD-re?
A Media Markt-ban van díszdobozban. Azt hiszem, a két trilógia van külön-külön.
Feliratosak, csak a legutolsó rész (vagyis a 3.) szinkronos.
Hát van, akinek nem fontos, hogy magyar szinkron legyen rajta...
De ha neked az kell, akkor a Blue-ray-t ajánlom, mert azon van magyar hang is.
Ha a spanyol amazonról rendeled, akkor fél áron jutsz hozzá (árfolyamfüggő, de postaköltséggel is max. olyan 25 ezerre jön ki), és van rajta magyar hang.
Szinkronos DVD-ről nem tudok, nekem csak a 3. rész szinkronos, a többi mind feliratos.
Köszönöm, igen szeretem nézni a filmeket szinkronosan, feliratosan is szeretem, de nem tudom miért "trendi" fikázni a szinkront, mikor mindannyian tudjuk, hogy az idősebb korosztály nem mindegyik tagja keni vágja tökéletesen az angolt...
most abban reménykedek, hogy valami kis csipetcsapat csinál a blurajből dvd-t :D
nincs lejátszóm :\
Amúgy általában tényleg nagyon jók a magyar szinkronok!
Nekem semmi bajom velük, nem tartozom azok közé, akik szerint csak feliratosan lenne szabad filmeket adni.
Én is úgy vagyok vele, hogy egy családi TV-zéshez például jobb a szinkron, hiszen
1. nem mindenki beszél tényleg angolul (vagy más nyelven, mert ugye nem csak angol nyelvű filmek léteznek!)
2. otthoni TV-n elég kicsik a feliratok, aki nem lát olyan jól, annak élvezhetetlen úgy nézni.
Ugyanakkor én eredeti nyelven is szeretem a filmeket, általában azokkal szoktam nyelvet tanulni. :)
Épp ezért jó a DVD, mert többféle választási lehetőség van rajta, és hol így nézem, hol úgy.
Ez a lényege a dolognak számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!