Melyik ez a film? Aki felismerte légyszíves írja meg a címét!
Figyelt kérdés
nagyon régen láttam és úgy emlékszem hogy másfél óránál hosszabb, talán még 2 nél is! van benne egy nagydarab néger akit valamiért bevisznek a börtönbe! a testalkata ellenére nagyon érzékeny típus! már nem nagyon emlékszem a történtre de neki van valami gyógyító képessége! ha valakit meggyógyít utána darazsat hány! az egyik börtönőr feleségét is meggyógyítja! A végén villamosszékben végzi és az az utolsó kívánsága hogy ne kössék be a szemét mert fél a sötétben! néhány börtönőr akik kedvelték sírnak a kivégzésénél! ha valaki tudja melyikről van szó légyszi írja le a címét!2011. szept. 6. 14:24
1/3 anonim válasza:
Ez a film:
Stephen King-től a Halálsoron (Tom Hanks,David Morse,Michael Clarke Duncan)
2/3 anonim válasza:
Igen, az, amit az előző írt! Csodás egy film!
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! azt hittem már sose találom meg! Tényleg csodálatos film!
Olyan boldog vagyok hogy végre megvan! :) ez tényleg nagyon sokat jelent nekem! :)
még egyszer köszönöm Kedves Ismeretlen Kommentelő(k)!
2011. szept. 6. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!