Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Bleachben Grimmjow vagy Nel...

Bleachben Grimmjow vagy Nel vissza fog térni?

Figyelt kérdés
mert ugye nem haltak meg csak hirtelen egyik résztől kezdve nem szerepeltek benne, meg valami olyasmit hallottam valakitől, hogy Grimmjow visszatér és fontos szerepe lesz, ez igaz?
2011. szept. 5. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem igaz.

Nelt sem láttuk már egy jó ideje, nem is hiszem, hogy fogjuk.

2011. szept. 5. 22:24
 2/5 A kérdező kommentje:
kár, úgy utálom amikor a karakterek csak úgy eltűnnek aztán nem is mutatják őket többé, pedig fontos szereplők
2011. szept. 5. 22:44
 3/5 anonim válasza:
De igaz!!!! Egy interjúban nem is olyan régen tettek fel ilyen kérdést Kubo Titének, és azt mondta GRIMMJOW VISSZA FOG TÉRNI, ÉS FONTOS SZEREPE LESZ! Úgyhogy igaz, vissza fog térni! *örömtánc* Azt, hogy Nel-lel mi lesz, nem tudom, de szerintem őt is fogjuk még látni. De Grimmjow a lényeg. Úgy imádom!
2011. szept. 18. 23:22
 4/5 anonim ***** válasza:
bocs hogy itt kérdetek de azzal a baunt-tal mi lesz akit még azthiszem Joruicsi mentett meg
2011. nov. 3. 20:06
 5/5 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs, nem igazán néztem a bountos részeket, de mivel azok részek fillerek voltak, ezért az eredeti történetben biztos nem látjuk viszont, talán egy fillerben később
2011. nov. 3. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!