Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A tru calling- őrangyal című...

A tru calling- őrangyal című sorozatot néztem neten, de a második évadból csak 6 részt találok. Mi van a többivel?

Figyelt kérdés
Úgy értem h amikor tv-ben ment csak ennyit adtak le a sorozatból, vagy valahol fent van neten a többi rész csak én nem találom? és ha valaki tudja h hol van akkor írja már meg nekem! köszönöm szépen!!!
2011. szept. 3. 08:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
én úgy tudom, hogy abbahagyták a forgatást, mert nem volt nézettség. pedig én is szerettem.
2011. szept. 3. 08:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az elsőnek, tényleg abbahagyták a 2.évadot az alacsony nézettség miatt. Összesen 27 epizód készült a sorozatból. Az 1. évad húsz, míg a 2. évad hét epizódból áll. A második évadból hat került adásba, de mielőtt a FOX leállította a forgatást, egy epizód még elkészült a hat részen felül, illetve még egy epizódnak a forgatókönyve is elkészült. A rajongók szerettek volna harmadik évadot, illetve lezáró filmet, ám ez nem valósult meg. A FOX csatorna később kiadott egy közvélemény-kutatást, hogy melyik régi sorozatot látná szívesen a csatornán új részekkel, a második a Tru Calling lett, ám ennek ellenére sem folytatták a sorozatot. Kár érte, én is szerettem.
2011. szept. 3. 08:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat... bár elég elkeserítő :(:(

Én is imádtam ezt a sorozatot. És most ölhet a kíváncsiság h vajon mik történhettek vna még :(

Pedig annyi hasonló sorozat megy már évadok óta... pl szellemekkel suttogó, médium....

pont ezt a jó tru callingot kellett abba hagyni :@ :'(

2011. szept. 3. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Egész pontosan úgy történt, hogy az első évadból 20 rész készült el, majd bekértek egy 13 részes második évadot. Ám mielőtt elkezdték volna sugározni (!) 13 részről 6-ra vették vissza az epizódok számát, és pont annyit forgattak le. De voltak olyan munkafázisok, amelyek előrébb voltak, így a 7. epizódnak pl. a forgatókönyve már kész volt...

Amit a 2. válaszoló írt azt én írtam be a Wiki-re.

Mindenesetre a kedvenc sorozatom ez a mai napig, hihetetlen a Fox milyen hülye! Ráadásul a második évadra nőtt a nézettség, sőt, az utolsó részt a Syfy cstornán adták le 2008-ban, amely rekordnézettséget tudhatott magáénak. Én a fejemet vertem volna a falba a Fox helyében.. hülyékkk!!

2011. dec. 5. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!