A tru calling- őrangyal című sorozatot néztem neten, de a második évadból csak 6 részt találok. Mi van a többivel?
Köszönöm szépen a válaszokat... bár elég elkeserítő :(:(
Én is imádtam ezt a sorozatot. És most ölhet a kíváncsiság h vajon mik történhettek vna még :(
Pedig annyi hasonló sorozat megy már évadok óta... pl szellemekkel suttogó, médium....
pont ezt a jó tru callingot kellett abba hagyni :@ :'(
Egész pontosan úgy történt, hogy az első évadból 20 rész készült el, majd bekértek egy 13 részes második évadot. Ám mielőtt elkezdték volna sugározni (!) 13 részről 6-ra vették vissza az epizódok számát, és pont annyit forgattak le. De voltak olyan munkafázisok, amelyek előrébb voltak, így a 7. epizódnak pl. a forgatókönyve már kész volt...
Amit a 2. válaszoló írt azt én írtam be a Wiki-re.
Mindenesetre a kedvenc sorozatom ez a mai napig, hihetetlen a Fox milyen hülye! Ráadásul a második évadra nőtt a nézettség, sőt, az utolsó részt a Syfy cstornán adták le 2008-ban, amely rekordnézettséget tudhatott magáénak. Én a fejemet vertem volna a falba a Fox helyében.. hülyékkk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!