Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan vágjak bele a filmkészí...

Hogyan vágjak bele a filmkészítésbe és/vagy a színészetbe?

Figyelt kérdés

A középiskolában is nagyon érdekelt a rendezői meg színészeti munka, de sosem tartottam magamat annyira jónak, hogy igazából merjek valamit csinálni, így inkább a háttérből álmodoztam.

Viszont mostanság elgondolkodtam, és ha más nem, amatőr szinten szeretnék belevágni. Szerintetek hogyan kezdjek bele? Az ismeretségi körömben nincs egy olyan sem, akit ez érdekelne, még csak kamerám sincs.

Vagy tudtok ismeretségi esetleg egy amatőr színészeti csoportot vagy valakiket, akik szoktak amatőr filmeket csinálni?

2011. szept. 2. 13:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha színészkedni akarsz, akkor tudok ajánlani egy amatőr színtársulatot, akiket évek óta ismerek, elég tehetségesek és jók, és komolyan csinálják a színjátszást.

Pendragon Színtársulat a nevük, bővebb infót pedig itt találhatsz róluk: www.pszt.hu

Ha filmezni akarsz amatőr szinten, akkor döntsd el, mi érdekel a legjobban a témán belül, és persze szerezz be egy kamerát, mert anélkül nehéz lesz bármit is csinálnod. Meg az sem árt, ha megtanulsz használni valamilyen videószerkesztő programot.

2011. szept. 2. 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!