Mi a leírt film címe?
Sztem közel 10 éve láthattam ezt a HORROR filmet, de sajnos mióta nagy netező vagyok nem találtam meg, még a címét sem...
Egy baráti társaság egy yachttal bulizni megy a tengeren és magába "szippantja" a BERMUDA HÁROMSZÖG vihar kíséretében. Egy nagyon régen eltűnt hajó mellett kötnek ki, amin azt hiszem kísértetek jártak és a legvégén szinte mindenki megőrült/ meghalt... és egy csaj meg egy pasi maradt csak meg, akik kijutottak végül a Bermuda háromszögből és évekkel későbbi időbe kerültek.. ÉN ANNO "HALÁLHAJÓ" CÍMRE EMLÉKEZTEM, de ezen a címen már teljesen más és új filmet dob ki a böngésző:( pedig túl jó ez a horror, h ne találjak rá! :(
Halálhajó 2 - Rettegés a vízen címen fut. Az eredeti címe: The Triangle.
Semmi köze az Event Horizon-hoz, csak annyi, hogy mindkettőt Halálhajónak fordították. Szerintem mind a kettő jó film, bár a vizeset régen láttam, de ahhoz képest, hogy az egyik (Event Horizon) az űrben játszódik,a másik meg a vizen, vannak közös elemek a 2 filmben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!