Valaki leírná nekem A szerb film tartalmát?
Itt a háborgó, mocskolódó válaszolók mind teljesen hülyék? Szerintetek a kérdező beteges, elfajzott, aberrált, perverz amiért kérdez? Odaírta, hogy nem meri megnézni, mert nem az ő idegeinek való.
Én is emiatt olvastam most utána. Olvastam egy cikket amiben beteg filmként szerepel ( [link] .
Belenézni nem akarok, csak érdekelt mitől annyira beteg. Ahhoz viszont jól jön egy részletesebb leírás azoktól, akik már látták.
Én a filmben szereplő képekkel nem sokkolnám magam, mert valószínűleg megviselne, és napokig ezen járna az agyam. Így olvasni róla viszont mégsem annyira durva, és kellőképpen meggyőzött arról, hogy nem, valóban nem nekem való, maradjak csak a gusztustalan elemeket nélkülöző thrillereknél.
Egyszerű kíváncsiság volt az egész, semmi több. (Valószínű, hogy a kérdező részéről szintén) Mert ugye ha az első válasz azon bekezdését olvassuk,
ami gyakorlatilag a film tartalmát nagy vonalakban írja le, nem értjük mi ebben a beteges, vagy gusztustalan. Egy sima "rémtörténetnek", pszicho-thrillernek tűnik.
De ha már valaki leír 1-2 konkrét jelenetet, abból tudjuk, hogy ez egy gyomorforgató film.
Engem is érdekelt a film tartalma. Megnézni viszont nem akartam, mert valahol néztem hogy tiltó listás lehet számomra. Viszont egyik haverom ajánlotta, hogy nagyon jó film. Mármint hogy nagyon beteg, de egyszer látni kell mert van üzenete a filmnek. Emiatt kerestem rá egyáltalán a tartalmára, mert eddig az se érdekelt.
Most viszont értem, hogy miért annyira beteg ez a film és hogy miért nem fogom megnézni. Köszönöm a korábbi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!