Milyen filmre/filmekre alszotok el legszívesebben?
Nem értem...miért akarnék elaludni egy filmre?
Egy film, ami izgalamas, az le is köt, ha meg nem, akkor ott az ágy, az való az alvásra.
Főleg az lenne a furcsa, hogy ha valaki fáradt, akkor elővesz egy filmet, hogy elaludjun rajta...wtf?
Vagy a kérdés maga fura, vagy a kérdező, de mindegy, neked biztos ez a szokásod, van aki maszturbálásra alszik el, én meg maradi módon a gondolataimra.
Tipikus családi filmek..Beethoven, Kémkölykök, stb..:D
egyébkén..én szeretem az alkonyat 1. részét(csak ezt), de..amikor részeg vagyok, és nemtudok aludni, elindítom, és 2perc alatt remekül bealszok rajta:D:D:D aztán majd magától lemerül a laptop:D:D
Andy Warhol: Alvás (ebben a filmben egy épp alvó csávót mutatnak végig, 6 és fél órán keresztül)
Tarr Béla-filmek (pl. Sátántangó - a gögunalom csimborasszója, 7 és fél órás!)
Illetve a mostani nagy kedvenc altatóm: Az élet fája
Páran nem értik mire gondolok.
Azért alszom el filmre, mert a csöndet nem szeretem és kell a háttérzaj.
Ja, így értve!
Akkor én a HírTV éjjeli "műsorát" tudom ajánlani, amikor órák hosszat a Földet mutatják, s közben nagyon kellemes, meditatív zene szól végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!