Melyik lehetett ez a film?
Figyelt kérdés
Elég régen láttam, még gyerekként, ugyh szerintem inkább a 90es évekből való lehet (bár nem vagyok ebben 100%ra biztos). Egy nőről szol, aki egy tanárt játszik a filmben. Miközben zuhanyzik, a kisfiát egyedül hagyja a nappaliban a járókában. Beoson egy nő és elviszi. Aztán évekkel később a fiu abba a suliba kezd járni, ahol a nő tanít. Nem ismerik egymást, de a nő mégis érzi, hogy sokkal erősebb érzelmi szál fűzi őt ehhez a diákjához, mint egy normális tanár-diák kapcsolatban az megszokott. Sajna a film végére nem emlékszem, talán nem is láttam :/
Ennyiből tudja esetleg vki h miről van szó? :))
2011. aug. 31. 02:08
1/7 anonim válasza:
sajnos nemtudom,de engem is érdekelne.
2/7 anonim válasza:
hű,ez tök jó film,már így leírva is *-* sajnos én sem tudom,bocsi =(
3/7 anonim válasza:
hasonlit a 10 elveszett évre egy kicsit de nem hiszem h az
4/7 A kérdező kommentje:
nem, nem az :) azt nem olyan rég láttam amugy, az is jo film :)
2011. szept. 1. 14:46
5/7 anonim válasza:
Emlékszem a filmre, de a címét nem tudom, bár megpróbálhatom kideríteni.
6/7 anonim válasza:
Megtaláltam: There Was a Little Boy, magyarul Egyszervolt kisfiú volt a címe.
7/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöööööm! :)
2013. márc. 29. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!