Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Barátok közt című sorozatot...

A Barátok közt című sorozatot hol forgatják? Hol van a Mátyás Király tér? A GPS szerint nincs Budapesten ilyen tér.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 11:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Persze, még szép, hogy díszletben! Az RTL Klub székházával egy helyen van a BK stúdiója. Egyébként annyira látni, hogy díszletek közt "élnek": a világítás egyáltalán nem természetes, művirágok vannak a gangon, alig mutatnak ablakokat stb. (Nem azért, de külföldön sokkal jobb díszletei vannak a napi szappanoperáknak.)

A történeteken is látni, hogy stúdiófelvételekről van szó: alig mutatják például a szereplők hálószobáit, a legtöbb jelenet a nappalikban zajlik.

Egy kis érdekesség: bár ritkán nézem, de feltűnt, hogy amikor Klaudia fürdőszobáját mutatták, akkor egy valódi ház valódi fürdőjében forgattak (például ilyen helyiségeket drága berendezni egy műteremben, és ritkán van rá szükség a történetvezetésben).

2009. ápr. 19. 21:38
 12/25 anonim ***** válasza:
94%
jaj anyám... amikor egy világ dől össze valakiben :)
2009. ápr. 20. 00:49
 13/25 A kérdező kommentje:
Ne örülj,nem akasztom fel magam.Jobb a gyorsvonat!!:)Azért megsasoltam volna egy forgatást.Köszi az infókat.
2009. ápr. 20. 10:24
 14/25 anonim válasza:
60%

Kedves kérdező, ha nincs ilyen tér akkor hibás a GPS-ed térképe. Ilyen tér létezik a XVI. kerületbe van :)

Amúgy a Koós Károlynál van

2009. máj. 14. 11:39
 15/25 anonim válasza:
81%

Sziasztok!

Régen nagy BK rajongó voltam.Ahogy előttem írták,kökin van a ház amit az elején mutatnak,de az csak azért van,hogy elhidd,ott játszódik.A stúdió ahol forgatnak a késmárk utcában van.(Magyar Grundy UFA Kft.:Budapest, Késmárk u. 100.)Mi régen regeteget ültünk a stúdió előtt,és rengeteg aláírást is gyűjtöttünk a színészektől,akik ki-be jártak ott.Még a Berci kutyával is volt szerencsénk találkozni.

2010. febr. 6. 11:54
 16/25 Violenta válasza:
50%
Kedves Válaszolók! Olyan kerület, városrész, hogy Köki meg Kőbánya-Kispest nincs Budapesten. Mindkét elnevezés a kék (azaz 3-as) metró déli végállomását jelöli, ami Kőbánya (10. kerület) és Kispest (19. kerület) határán van - innen származhat a megálló neve. Wekerletelep Kispest délkeleti részén helyezkedik el.
2010. szept. 5. 16:47
 17/25 anonim válasza:
47%
Ez nagyon a tárgyhoz kapcsolódik.Rajtad kívül szerintem mindenki tudja miről beszéltem.Amúgy rosszul mondtam nem Kökinél van,hanem határ út mellett.
2010. szept. 7. 10:59
 18/25 anonim válasza:
100%

A köki egy metró végállomás és vasútállomás, Kőbánya és Kispest határán. Tehát valami vagy Kőbányán van vagy kispesten, és nem a kökin.

A ház Kispest, Wekerle-telepen van, igazi neve Kós Károly tér. A határ uti metrótól 2 buszmegálló vagy egy laza séta. Félig ott nőttem fel, kedves, nyugis kis környék.

Sok jelenetet forgatnak az ott található parkban is.

2010. nov. 26. 21:44
 19/25 anonim ***** válasza:

Szélesség: 47°27'23.04"É

Hosszúság: 19° 7'30.82"K

2014. jan. 4. 21:01
 20/25 anonim ***** válasza:
2014. jan. 4. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!