A "Sose hátrálj meg 2" c. filmet mikor fogják vetíteni a magyar mozikban?
Nem hittem volna, hogy lesz 2 belőle. Mikor az első része is egy nagy marhaság volt. Pár amerikai kamasz kisfiú megpróbál MMA-zni, mellette pedig megy a nyálas csöpögős szerelmi témák. Nagyon gagyi egy film, néztem youtube-on a kettőnek a trailer-ét, hát az sem lesz valami nagy durranás.
Ha már bunyós film akkor, a Vitathatatlan filmek a jók, abban a színészek képzett küzdősportolók voltak, de a Never back down-ban a színészeknek annyi közük volt az MMA-hoz, mint öregapámnak a baletthoz.
Inkább a Vitathatatlan 4-et kellene már vetíteni a mozikban.
Nem ezt a Never back down 2 nevű tini bunyós filmeket.
A 14:11-esnek igaza van!
A Never back down, egy buta gyerekes amerikai homokos kamaszokról szóló film, akik ketrecharcot próbálnak űzni. Nagyon buta a sztorija, egyszer néztem meg, többet soha.
Ugyanolyan kaliberű mint a Twilight (Alkonyat) című film, csak itt nem vámpírok meg farkasemberek, meg b*zi Edward és tiniribi kis csaj van, hanem b*zis kockahasú 30 kg-os gilisztatestű kamaszcsávók akik menő sport szerkókban bunyóznak, legalább is próbálnak.
Hogy mikor vetítik a mozikban itthon? Remélem semmikor.
Kedves 20:04-es!
Nagyon sajnálom ha ilyen homokos kaliberű amcsi filmek bejönnek neked! Ez neked MMA, ami a filmben van? Látszik haver, hogy ennyit értesz a küzdősportokhoz. Nekem azért van rálátásom, mert 13 éve űzök küzdősportokat és harcművészeteket és oktatok is 2 éve.
Ezeket a csávókat akik a filmben szerepelnek 12 éves roma gyerekek is elvernék....
Tipikus buta sztori, csóró gimis csávó (aki tehetséges a film szerint) bele szeret a gimi menő csajába, szembe kerül a balhés gazdag helyi kemény legénnyel (a másik 30 kg-os gilisztával), aki először megagyalja, majd tanul egy bölcs feka edzőnél, majd legyőzi a helyi kemény csávót.
A never back down 2, egy hangya f@sznyival jobb, de csak azért mert a Michael Jai White a főszereplő benne aki képzett harcművész így javít valamit a helyzeten.A második részt a Michael Jai White rendezte. Szerintem inkább maradjon meg csak színésznek, mert rendezőnek pocsék. Maga a film sztorija szintén gagyi, a kőkemény feka harcos kiképez 3 amcsi homokos tinit, egy zselézett hajú homi "bokszolót", egy szintén selyemgúnár "birkózót" és egy emós gyökeret akiből később skinhead kinézetű lesz és ő lesz a "főgonosz", valamint ott a negyedik tanítvány aki igazából is egy profi UFC harcos. Valamint a bunyós jelenetek is mik? Közben DJ, buli, zene, show műsor, tomboló kamasz barmok. Nem méltó a többi komoly küzdősportos filmekhez, mint például a Vitathatatlan, a Bruce Lee filmek vagy akár a Kickboxer filmekhez.
Egy gagyi szar, aminek jó a marketingje és a mai diszkós kis girnyó p.öcsöknek tetszik, mert EMEMÁ!
Kedves tegnapi 19:20-as Válaszoló!
Én vagyok a 21:20-as válaszoló. Kérted, hogy mondjam el őszintén a véleményemet, hogy mennyire voltak kemények a csávók a filmben. Hát először is. SEMENNYIRE. De azért részletezem a kedvedért.
Never back down 1 :
A Never Back Down 1-ben, olyan színészek vannak, akiknek gőzük sincs a küzdősportokról, két 30 kilós giliszta egymás ellen (jaj hát azért kivannak gyúrva..., a francokat, 2-3 hónap alatt simán varázsolnak ezeknek a színészeknek kigyúrt Hollywood-i testet), látványos drámai koreográfia semmi extra (egyébként nem is ezzel van a probléma). Túlságosan "amcsi tini gimis helyi menő gyerekes" téma az egész. És bizony ezeket az arcokat, összeverik a 12 éves cigó kölykök, még akkor is ha a kedves rajongóknak ez fáj.Egy nyálas propaganda film, ami reklámozza, népszerűsíti az MMA-t, semmi több. EZ NEM BUNYÓS FILM!
Never back down 2 :
Nagyjából az előző válaszomban leírtam már. Igen tudom, hogy aki a filmben a Tim-et játssza az UFC harcos igazából is. DE! Maga a film egy baromság. A Michael Jai White-ban csalódtam nagyon, mert vannak jó komoly bunyós filmjei (például: Vitathatatlan 2, Blood and bone, Acélököl ...stb.).DE EZ MI??!!! Itt játssza a filmben a kőkemény nagy ghettofighter böszme fekát aki az edző és nem hajlandó a film szerint először kis homikat oktatni. És erre kiket oktat? Kis homikat továbbra is :D. Aztán van 3 selyembuznyák ratyirambó akik EMEMÁ harcosok lesznek pár edzés alatt, közben megy a tipikus amcsi fősulis bulik, rock zene, csajozás, kakaskodás. Ráadásul a magában a filmben is megy a nagy reklám, hogy: "Hamarosan jön a Beatdown, így a beatdown, úgy a beatdown". Na meg arra maszturbálnak, hogy számítógépen végignézik a Never back down 1 nagy jelenetét, amikor a fekete hajú giliszta fejbe rúgta a szöszke gilisztát.
Ebben a filmben megmondom mi a kemény, a zene és a show.
EZ SEM BUNYÓS FILM!
Ja és még valami..
Mindkét film MMA-nak van reklámozva (pontosabban eltúlozva..), de egyik sem az. Hogy akkor mégis mi? Köcsögkarate és homokospankráció keverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!