Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Láttátok már a Hullám című...

Láttátok már a Hullám című filmet?

Figyelt kérdés

Aki látta,ahhoz szólna a kérdésem,először is hogy milyen volt?:)

És az utolsó másodpercnek mi a lényege? Amikor a tanárt szállítják a rendőrautóval, és az utolsó képen,mintha eszébe jutna,vagy meglátna vmit. Ez mit jelent? Vagy mi játszódott le benne akkor?

2011. aug. 27. 13:49
 1/8 anonim ***** válasza:
elég rég láttam, nekem nagyon nagyon tetszett :) bocsi, nem emlékszem az utolsó percre, főleg nem másodpercre :D annyi maradt meg, hogy lecsukták a tanárt.
2011. aug. 27. 14:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát az utolsó másodpercben mutatják a pasit,hogy viszik a rendőrautóval,miután letartóztatták ugye, és fogja a fejét, aztán belenéz a kamerába és egyre komolyabb arca lesz és meglepődött nagy szemekkel néz, és vége..

Kicsit fura ez a vége... :)

De am nekem is tetszett a film,bár elég ..nyomasztó...

2011. aug. 27. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Láttam a filmet, nagyon tetszett, elég nagy hatással volt rám, hogy mennyire manipulálhatók az emberek... A végén megdöbbentem, alig bírtam megszólalni. Egyébként szerintem a végén a tanár azért vág olyan fejet, mert csak akkor fogta fel, hogy mit tett, hogy ő felelős a saját diákja haláláért. Nem tudom, mindenesetre ezt a filmet minden iskolában le kéne vetíteni!
2011. aug. 27. 20:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát igen,mi is mondtuk,akik láttuk,hogy nééézük már meg egyszer,de eddig még nem sikerült. Talán idén! :)
2011. aug. 27. 22:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként,megkérdezhetem,hogy hol láttad először? :)
2011. aug. 27. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:
első vagyok. szerintem is azért. amúgy mi suliban néztük :)
2011. aug. 27. 23:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyik tanárom adta kölcsön, itthon néztem meg.
2011. aug. 29. 16:02
 8/8 anonim válasza:

Most néztem meg. Már nem azért, de 1) ez egy szerepjáték volt majdnem felnőtt, értelmes, gondolkodni tudó diákokkal

2) az, hogy az egyik diák gyengébb idegzetű volt, nem a tanár hibája volt (legalábbis, ha csak a film történéseit nézem, szerintem a tanár nem szólította fel a diákokat azokra a gaztettekre)

3) abban volt hibás a tanár, hogy hamarabb észre kellett vegye az elfajulást, és kézben kellett volna tartsa a kontrollt, felhívni a figyelmet, hogy ez a játék senkit sem jogosít fel semmilyen bűntényre

Na ennyi.

22/N

2014. jan. 7. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!