Láttátok már a Hullám című filmet?
Aki látta,ahhoz szólna a kérdésem,először is hogy milyen volt?:)
És az utolsó másodpercnek mi a lényege? Amikor a tanárt szállítják a rendőrautóval, és az utolsó képen,mintha eszébe jutna,vagy meglátna vmit. Ez mit jelent? Vagy mi játszódott le benne akkor?
Hát az utolsó másodpercben mutatják a pasit,hogy viszik a rendőrautóval,miután letartóztatták ugye, és fogja a fejét, aztán belenéz a kamerába és egyre komolyabb arca lesz és meglepődött nagy szemekkel néz, és vége..
Kicsit fura ez a vége... :)
De am nekem is tetszett a film,bár elég ..nyomasztó...
Most néztem meg. Már nem azért, de 1) ez egy szerepjáték volt majdnem felnőtt, értelmes, gondolkodni tudó diákokkal
2) az, hogy az egyik diák gyengébb idegzetű volt, nem a tanár hibája volt (legalábbis, ha csak a film történéseit nézem, szerintem a tanár nem szólította fel a diákokat azokra a gaztettekre)
3) abban volt hibás a tanár, hogy hamarabb észre kellett vegye az elfajulást, és kézben kellett volna tartsa a kontrollt, felhívni a figyelmet, hogy ez a játék senkit sem jogosít fel semmilyen bűntényre
Na ennyi.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!