Miért nincs hangja a torrent letöltésemnek?
Figyelt kérdés
Már több, mint 10 filmet töltöttem le Torrent letöltéssel de egyiknek sincs hangja...a gépemmel van a baj vagy valamit én csinálok rosszul?2011. aug. 26. 13:22
1/4 anonim válasza:
ha több mint 10 film az már elég gyanús, hogy hardver hiba. Más filmnek van hangja? Ha igen lehet hogy rossz lejátszóval próbálod őket nézni, pl. nekem volt, hogy vlcvel egy filmnek akadt a hangja de wmpvel simán lejátszotta.
2/4 A kérdező kommentje:
mas letoltesnek van hangja csak a torrentesnek nincs...koszi a valaszt:P
2011. aug. 26. 19:52
3/4 anonim válasza:
Ennek ahhoz nincs köze, mivel töltötted le, mivel az csak adatforgalmi kérdés, lejátszás szempontjából irreleváns.
Mindegyik film ugyanolyan formátumú, pl. divx-avi, mkv, vagy vegyesen van mindenféle? Gyaníthatóan hiányzik valami hangkodek a gépedről. Képet rendesen látod?
Próbáld meg a VLCPlayer-t, abban meg tudod nézni a file kodekinfóit, hogy mi a kép, mi a hang, pl. ac3, dts, vagy más.
4/4 A kérdező kommentje:
nem hinnem h a hangal van a baj mert mas letoltesel megy...
es azota mar tobbszor is ujba volt rakva a gepem...de ugyse megy..:(
2011. aug. 31. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!