Milyen jó, német anyanyelvű filmek, sorozatok vannak?
Sokat tanultam németül és nyelvvizsgám is van, de nagyon régóta nem használtam. Ha sorozatot vagy filmet nézek, általában angolul szoktam, pedig németül jobban kéne tudnom. Ezért kéne valami jó sorozat.
Előre is köszi. A válaszolókat felpontozom
Én most készülök nyelvvizsgára, de nem nagyon vannak youtubeon német dolgok, leginkább animék. A Germany's Next Top Modelt néztem, de nem tudom melyik nemhez tartozol, mert hát...:D
Parfüm?
Fiú vagyok. De azért érdekelnek a lányok :D
Kb 10 évig tanultam a németet, csak nem szerettem nagyon. Mindig rossz tanáraim voltak. Egyszer kétszer akadtam össze valaki rendesebbel. A vége viszont jó volt, mert magántanárhoz jártam és rendes volt. Am felsőfokúm van belőle, de nagyon kijöttem már a használatból. Van egy belga ismerősöm, akivel németül beszélgetünk és időnként alig tudok megszólalni.
Am sok sikert a nyelvvizsgádhoz. Milyen fokú?
Ezt a Germany's Topmodellt lehet megnézem :D
Parfüm? :D Hát én F1-et szoktam használni. Anyukámtól kaptam :D
Köszi szépen, középfok lenne, de mivel nekem tényleg rosszabbnál rosszabb tanáraim voltak, különösen a végén, így még arrébb van...
Amúgy felsőfokhoz nem fogja megütni az értelmi mércét a GNTM...:D
A Parfümről meg azt hittem, hogy német, de most látom, hogy csak a forgalmazó az, a nyelve angol..:/ Bocsi
Néhány film:
Eduaktors
Viktor Vogel - Commercial Man
Was tun, wenn's brennt?
Free Rainer - a te tévéd is hazudik
Egy mukkot se!
Németország '09
Rudolf - Sissi egyetlen fia
Derrick
Rex felügyelő :D
Török kezdőknek
Sophie - Sissi lázadó húga
Sorozatok:
Charlie, majom a családban
Robbie, a fóka
Cobra 11
Post Mortem
Medicopter 117
Sophie - a nem kívánt jegyesség (bár ez elég "nyálas" :D)
112 - az életmentők
Most hirtelen ennyi, de majd ha még jut eszembe, írok! :D
Amúgy van egy oldal, nem jut eszembe, hogy mi a címe. Mindegy, itt van:
Amit korábban linkeltem, az sorozatos volt, ez filmes. Tök jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!