Karib-tenger kalózaiban lévő nigger csajt ki játssza?
Nekem is ezen akadt meg a szemem...miért kell egy teljesen ismeretlen embert, akiről nem tudsz az égvilágon semmit (még a nevét se!) így nevezni? :S
A nigger pejoratív jelző kb mint a szőröstalpú a románokra és kokszos a cigányokra. Vagy te se örülsz, ha mongolnak hívnak a szlovákok.
Mondd helyette inkább, hogy néger, színesbőrű vagy akármi.
Apukámnak van az a hülye szokása, hogy minden nőt(legyen az fiatal, idős, kihívóan vagy szolidan öltözködő) görénynek és repedtsarkúnak hív -.-' Olyan undorító, még én szégyellem magam helyette...Lehet, hogy ezért vagyok kicsit érzékenyebb az ilyesmire, de kétszer is meggondolom, mielőtt valakit minősítek.
A kérdésedre válaszolva pedig: menj föl az imdb.hu-ra, félig-meddig magyarítva van, egyszerűen meg tudod találni, amit szeretnél, rengeteg más hasznos információval együtt.
(Bocsi a regényért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!