Melyik az a film amit nem értesz mások miért szeretnek, és melyik az amit mások nem értenek, hogy te miért szereted?
Harry Potter, Alkonyat, Transformers, Armageddon, Tarr Béla filmjei, stb. Fogalmam sincs, mit látnak bennük mások, szerintem mind egy szálig marhaság, plágium, agyatlan fércmű, vagy nézhetetlen ostobaság.
Én viszont szeretem a Star Trek-et, a Csillagközi inváziót, és még egy rakás olyan filmet, amit mások akkor sem néznének meg, ha fizetnének értük.
Nem szeretem a vígjátékokat (kivéve a Guy Richies filmek, mint pl. Blöff), nehezen veszem rá magamat, hogy egyáltalán kínlódjak a letöltésével.
Inkább drámát nézek. Szeretem a komoly, elgondolkoztató filmeket,(kis fekete humorral megfűszerezve) pedig én magam gyerekes és komolytalan vagyok. Sok ismerősöm meg is lepőik mikor ez feljön szóba.
Kedvenceim: Single man, Revolutionary road, Dexter, Breaking bad, American Beauty, Doubt, The reader...stb
A történelmi drámákért is odavagyok: Tudorok, The Borgias..
Nem értem mások mit imádnak pl. a Barátok közt-ben vagy Al Bundy féle bugyuta sorozatban? A Star Wars sem igazán fogott meg, pedig leültem elé és próbálkoztam. :)
Ízlések és pofonok, ahogy mondani szokták. :-)
Álomháború... nem néztem meg az egész filmet, csak bele-beletekertem, de nekem borzasztó nagy baromság volt, elvesztem az egész történetben és semmi kedvem nem volt megnézni az egézset (x idejig folyamatosan néztem a fimet, de muszáj volt beletekerni....)
A kedvemtől is függ, hogy mit szeretek. Nekem pl bejött az Avatar, másoknak nagyon nem. Illetve a Halott menyasszony c animáció (vagy rajzfilm?). Sokak szerint baromság, de én nagyon szeretem. :D Meg a komolyabb hangvételű filmeket, amelyek elgondolkodtatnak. :)
Első vagyok:
én a leginkább azt nem tudom megérteni, hogy az emberek miért hiszik azt, hogy a filmek egyenlőek az amerikai kommerszekkel... mintha számtalan más országban nem lenne filmgyártás.
Akármilyen filmes kérdés merül fel, az esetek 99,99%-ában amerikai filmcímeket írnak a válaszadók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!