Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Na, hogy tetszik az RTL-en A...

Na, hogy tetszik az RTL-en A szív útjai?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejön, aranyosak, helyesek a szereplők, kivéve egy, Szahim úr fia. Ő tuti meg fogja kapni a büntetését és elválik tőle a felesége. A helyszín gyönyörű.
2011. aug. 24. 19:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a nők nem a legszebbek. Plusz a kiscsaj, az árva idegesítő meg túl bamba, ezeket leszámítva szerintem nem lesz rossz film:)
2011. aug. 24. 20:17
 2/11 anonim ***** válasza:
tetszik,bár túl romantikus.Csak Cemil (Yigit Özsener) miatt kezdtem el nézni,ő a kedvencem Ezelből is,látom itt is hozza a formáját,ugyanolyan gonosz és vicces mint Cengiz.Legjobb török színész(nem mintha olyan sokat ismernék :P) a másik kedvencem meg a kiscsaj,az "arany mazsola".Kicsit magamra emlékeztet,olyan kis hülye meg szégyenlős :$ De gondolom fél olyan jó sem lesz mint Ezel,ott már az első két részt végigbőgtem :P
2011. aug. 25. 10:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Az "aranymazsola" még gyerek. Idővel fejlődik majd a karaktere, hiszen napi szinten vannak a jelenetek, a végén gondolom egészen megváltozik - mint ahogy az lenni szokott.
2011. aug. 25. 13:04
 4/11 anonim ***** válasza:

helyszín tényleg szép

csak 1 részt láttam

főszereplő csaj nem szép

Ezel sokkal jobb

ez nyálas

2011. aug. 26. 07:39
 5/11 anonim ***** válasza:
valaki leírná,hogy nagyjából miről szól? mivel akarom nézni,csak eddig még egyik nap sem értem rá,és így pedig nem akarom elkezdeni,hogy azt se tudom mivan :/
2011. aug. 26. 23:54
 6/11 anonim ***** válasza:

hát,van a főszereplő fiú,Hüseyin Kenan Gün.Ő egy ilyen kékszemű,jóképű gyerek,ilyen nőcsábász féle.És nagyon híres hegedűművész.Gyerekkorában nagyon szegények voltak,és az apját letartóztatták lopásért,és a börtönben ki nyírta magát.Ezért a bácsikája,Sait (anyjának testvére) nagyon lenézte őt és durván bánt vele.De most felnőtt,és híres hegedűművész lett. Visszajött a bácsikája pavilonjába,ahol az édesanyja is lakik.Meg az unokatestvére,Cemil(Yigit Özsener,ő játsza Ezelben Cengiz-t :D ).És Cemil felesége,Leila.Sait,persze jól már bánik Kenan-al,mert már nem csak egy tolvaj fia,hanem híres hegedűművész,és így jó hírt hoz rá is.

Leila egyben Kenan gyerekkori szerelme is.Nagyon szép nő,nekem tetszik.Leila nincs jóban Cemil-el,megromlott a házasságuk,és vállni akar.Cemil persze mindenért Kenan-t hibáztatja.Irigy rá,az apja,Sait is inkább Kenant szereti.És Leila is még belé szerelmes.

Aztán van valami gazdag csajszi,acélkisasszonynak is hívják,ő Cavidan.Kenan őt is elcsábította.Van egy Enise nevű nő,vörös haja van,tök gonosz,neki nemtom mi a szerepe.Valami barátnője Nimet-nek.Nimet egy szép,bár nem túl gazdag férjes nő.Neki is tetszik Kenan,meg Kenan-nak is ő.Van a kiscsaj,a főszereplő,Lamia.Ő valami nevelt lány vagy mije Nimetnek. Hát ő tök cuki,kis szerencsétlen,ügyetlen,szégyenlős.A filmben 18 éves lányt játszik.Nagyon odavan kenan-ért,egész nap csak cd-jét halgatja,meg újságok címlapján bámúlja Kenan-t.Meg néha követni is szokta.Persze mindig csinál valami ügyetlenséget.Egy részében pl belopódzott Kenan szobájába,és ottfelejtette a hajgumiját,ilyen kis szőlő formáju.Másnap Kenan meglátta a hajgumi párját a hajában,és elnevezte Lamiát aranymazsolának :D

Itt vannak képek a szereplőkről névvel együtt [link]

[link]

Sait pasa--> [link]

Enise--> [link]

2011. aug. 27. 09:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Lamia Enise nagynénje, Nimet pedig csak néha vigyáz rá. Egyébként a lényege a történetnek ez. *-*
2011. aug. 31. 14:08
 8/11 A kérdező kommentje:
Mármint Enise Lamia nagynénje. :P
2011. aug. 31. 14:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
az első részek nekem sem tetszettek, de ahogy bele-bele nézegettem a közepe felé úgy fogott meg egyre jobban... na meg a vége... egy részt sem hagyok ki! számomra a legjobb sorozat:) végre nem egy megszokott argentin szappanopera...
2011. szept. 10. 18:38
 10/11 anonim ***** válasza:
43%
nekem eddig még nagyon habzik,egy igazi szappanopera,ha tudom hogy ilyen,nem is kezdem el nézni.Nekem Ezel a legjobb :P
2011. szept. 11. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!