Tudnál mondani romantikus leszbikus filmeket?
A filmeket nem tudod letölteni, torrentfájlok sincsenek (hacsak nem kéred el az oldal szerkesztőitől), de van egy halom ismertető, felirat.
A Better Than Chocolate jóféle, azt ajánlom pl. elsőre. :D
Piper Perabo főszereplésével volt két ilyen film:
Imagine Me and You
Lost and Delirious
És ajánlhatok egy magyar filmet is:
EGymásra nézve
Az Imagine me and you-t meg a Lost and delirious-t mindenképpen nézd meg! kötelező filmek
ezek a filmek a legismertebbek. mindegyik nagyon jó és romantikus sztori.
loving annabelle
if these walls could talk 2 [nagyon szomoru]
mullholland drive
gia
better than chocolate
fingersmith
tipping the velvet
kissing jessica stein
van egy olyan, hogy gray matters. az nem kifejezetten romantikus de leszbikus film és nem szexes. :D
és van egy olyan sorozat, hogy south of nowhere, két leszbikus lány a főszereplő akik együtt járnak, az romantikus nagyon de ha nem vagy tini akkor nem biztos hogy élvezni fogod, mert ilyen tinisorozat :D
az L-ről meg gondolom hallottál.
Nemrég találtam rá valakire, akinek nagyon sok szép feliratos leszbikus filmje van és az Angliában bemutatott Bad Girls is meg van neki /Helen és Nikki szerelme/.
Én szinte mindegyikre vevő voltam, mert nekem ezek a filmek nincsenek meg, ha érdekel az ajánlata Te is írj neki.
kalloymarta@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!