Mondtok nekem valami szomorú filmet amin garantáltam elsírom magam?
Az a helyyzet hogy most kaptam meg azt egy fiútól hogy csak akkor jön össze velem ha szexelek vele ... 4-5 hónapig szédített és erre ma ezt kapom tőle..pedig kezdtem bele szeretni..:'( (nem értette meg hogy 14 évesen én még nem akarom)
eszméletlenül rossz kedvem van és már nagyon sokat sírtam..és megszeretnék nézni valami szomorú filmet..ne mondjátok azt kérlek hogy ilyenkor vidám filmeket kell nézni..nem érdekel..mondjatok valami szomorú sírós filmet..mind1 hogy milyen..előre is köszönöm.
Keith
Szerintem nagyon szomorú, én sírtam rajta, bár van néhány ismerősöm, aki szerint egyáltalán nem is szomorú.
A nővérem húga.
Nagyon szomorú film, bár én a könyvet is olvastam. Nem a szerelemről szól, és... hatalmas lélekterror volt nekem a könyv. Az írónő nagyon megrázóan ír, és nem is kellett volna tizenhárom évesen elolvasnom, és őszintén szólva nem felhőtlen az emlék. A film és a könyv minden szempontból tökéletes, de kamaszléleknek borzasztóan tömény. Nekem két hónap kellett, mire leért, és most már kezdek kimászni belőle, bár még mindig benne vagyok a közepében.
Ha szomorú filmet akarsz látni, nézd meg ezt. Nem egy megszokott mű, de ha bírod az ilyeneket, akkor semmiképpen se hagyd ki.
És együttérzek veled, viszont hidd el, semmiképpen sem éri meg.
13L
V, mint vérbosszú
Cím alapján nem úgy tűnik, de nagyon elgondolkodtató film, de vannak benne olyan jelenetek, amin én sírtam. Pl. van egy jelenet, amikor a katonák elviszik az egyik leszbikus nő szerelmét, és tudja, hogy érte is el fognak jönni, de nem próbál menekülni, hanem nyugodtan ül, még akkor is, mikor rátörik az ajtót. Nah az szerintem pl. nagyon megrázó jelenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!