Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Boogeyman, Boogeyman2 vagy...

Boogeyman, Boogeyman2 vagy Boogeyman3 a jobb?

Figyelt kérdés

Én csak az első részét láttam és gondolkozom, hogy lehet hogy megnézem a 2. és a 3. részét is. Viszont nem tudom, hogy milyen lesz, mert általában a folytatás az általában rosszabb, mint a legelső rész. Érdemes őket megnézni? melyik a legjobb?

Előre is köszönöm :)

2011. aug. 23. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
hu nekem vmiért a 2. rész kimaradt..az első rész is tetszett..de a 3. nagyon:D azt hittem lesz közük a részeknek egymáshoz de szerencsére nemvolt..nekem a 3. sokkal jobban bejött mint az előző..szóval nézd meg...a 3. tuti jobban fog tetszeni :D
2011. aug. 23. 16:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Akkor a 3. mindenképp megnézem.
2011. aug. 23. 16:49
 3/5 Dean válasza:

Bocsi,nem valószínű hogy ezt elolvassátok majd,de egyébként ha nem láttátok volna mind a 3 részt,akkor el kell hogy meséljem ... teljes mértékben összefügg... nagyon jók...

Az első részben van a kissrác,akinek elviszik az apját,a második részben az elmegyógyban van egy doktor,aki az első rész fszereplőjével foglalkozik,és a 3részben a doki lánya a fsz.... nagyon komoly.. egymás után nézve meg ... HALÁLI :D XD

2012. jan. 10. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:
hát..végül láttam mind 3 részt, de ha most nem írod le ki kicsoda, fel se tűnik. Nekem így is jó volt a film és érthető, még ha nem is találtam összefüggést Oo :D
2012. jan. 16. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szar film. Unalmas és egy nagy nulla az egész.
2023. jan. 7. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!