Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Ezel című sorozatban...

Az Ezel című sorozatban Bade-nak mi a szerepe?

Figyelt kérdés

Ő és Ezel szerelmesek lesznek egymásba? Bade is egy kém?

Minden infót írjatok le légyszi, amit csak tudtok! Köszi!

2011. aug. 23. 08:21
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Nézd a sorozatot aztán majd kiderül. Minek lelőni előre a poént?
2011. aug. 23. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
jajah,én is sajna itt gyakorin véletlenül megtudtam mivel lesz vége a sorozatnak.Miért jó az,inkább nézzed és élvezd :)
2011. aug. 25. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Bade az Üss, Fuss!-ban a pultoslány, Azad legjobb barátnője, és Ezel barátnője (úgy barátnője). Nem kém, csak azt hitték róla, mert amikor Tefo követte, akkor Bade bement egy helyre, amiről azt gondolták, hogy rossz hely. Később Ezel odament, és kiderült, hogy Bade művész, és ott a műterme, oda ment, és azok az emberek, akik ott álltak a bejáratnál, azok őrzik a helyet, jó emberek. Bade elmondott mindent Ezelnek erről, csak most nemtom, melyik részben van, a 2. évadban vhol. Nagyjából ennyi róla. Ja, és Bade utálja Eysant, és már többször megfenyegette, mert azt hitte, hogy Eysan vissza akarja szerezni Ezelt. De ez nem így van, mert Eysan Ezeléknek kémkedik Kenanról. Eysan találta meg a titkos szobát is, amiben Kenan múltjából vannak ott a titkok. És kiderítik, hogy Azad Kenan lánya, és a bizonyítékot-egy Kenan által Ramiznak még régen írt levelet-Eysan találja meg. Remélem segítettem, bár a végén már eltértem a témától.
2011. szept. 8. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Közben kiderült, hogy mégsem Kenan lánya Azad...szerencsére! Előzö voltam.
2011. szept. 21. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
*Előző
2011. szept. 21. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a szerepe ,hogy végre boldoggá tegye (az ágyban is) Ezelt. :)
2011. szept. 23. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!