Sok helyen olvastam, hogy a magyar stand up comedy nem olyan mint az igazi, kérdem én, milyen az igazi?
Ugyanilyen.
Csak a magyarok többsége szeret mindent leszólni és mindenben a hibát keresni. Főleg olyanok, akik nem is beszélnek idegen nyelvet, úgyhogy nem is tudják, hogy milyen az "igazi".
Én szeretem a magyar stand up-ot, nekem pl. az angol nem tetszik.
Igaza van egy előttem szólónak, kis hazánkban szeretünk mindent leszólni.
comey central bemutatja az maga a szar a köbön!!!
szégyen egy műsor.
a Showder Klub na az tényleg százszor jobb
Ezt a műfajt a Dumaszínház csapata végzetesen félreértelmezi, mert egyes szám első személybe helyezett viccek előadása zajlik, holott a stand-up comedy egy komplett világlátás, egy ideológiával bíró gondolkodás kifejezését jelentené, amely erőteljes, elgondolkodtató és történetesen vicces. A hazai mezőny pedig bármi áron tréfálkozni próbál, holott a humor ennek a műfajnak sosem volt a célja, maximum a szükséges körülménye.
A stand-up comedy célja: elragadni a néző lényét, újszerű és komplex szemléletet felmutatni a számára, amikor pedig már teljesen és visszavonhatatlanul beemeltük a világunkba, úgy megsorozni mentálisan, hogy hülyére röhögje magát. Ez az igazi stand-up, nézz utána: Lenny Bruce, George Carlin, Bill Hicks, Doug Stanhope, Louis CK stb. Ők tudták, tudják és EZT csinálják....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!