Hol tudom eladni a forgatókönyvem?
Figyelt kérdés
Vannak marha jó ötleteim egy sitcom sorozathoz, de színészek hiányában nem tudom megvalósítani sajnos. Az is elég lenne, ha a nevemet megemlítenék a stáblistában :) Kiknél érdeklődjek? Nem amatőr színészekre gondoltam, hanem közepesekkel. Pl. egy helyi TVvel :)2011. aug. 20. 19:56
21/24 anonim válasza:
Figyelj,mit szólnál hozzá,hogyha először rendeznénk egy kis költségvetésű horror-vígjátékot,és azt elküldenénk neked,hogy megnézd,hogy egyeltalán alkalmasak vagyunk-e a szerepre.
Mert lehet,hogy egyeltalán nem is illik ránk. Habár egy jó színész mindent el tud játszani,na de hát ki tudja! :D
Egyébként szólok,hogy eléggé groteszk fantáziavilágom van,olyan Tim Burtono-os!
23/24 A kérdező kommentje:
forgatókönyv eladva! :P
2011. aug. 24. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!