Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol tudom eladni a forgatóköny...

Hol tudom eladni a forgatókönyvem?

Figyelt kérdés
Vannak marha jó ötleteim egy sitcom sorozathoz, de színészek hiányában nem tudom megvalósítani sajnos. Az is elég lenne, ha a nevemet megemlítenék a stáblistában :) Kiknél érdeklődjek? Nem amatőr színészekre gondoltam, hanem közepesekkel. Pl. egy helyi TVvel :)
2011. aug. 20. 19:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
14, de ettől még jó ötleteim vannak :P
2011. aug. 22. 17:57
 12/24 anonim ***** válasza:

Nagyon jól,sőt,tökéletesen leírták az előttem válaszolók.

Én még csak annyit tennék hozzá,hogy készíts egy előzetest,angolul is,majd tedd fel a youtube-ra,s ott reklámozd magad!

Illetve pár részt forgassatok le barátokkal,vagy akikkel akarod,de a legjobb tudásod szerint,majd küldd el az HBO-nak.

S ha megtetszik nekik,talán finanszírozzák a sorozat többi részének a leforgatását.

És még annyi,hogy találó címet adj a sorozatnak,hogy felkeltse az emberek érdeklődését!

14/F

2011. aug. 24. 10:10
 13/24 anonim ***** válasza:
Én filmeket rendeznék szívesen, csak sajnos itt Magyarországon olyan pénzhiány van, hogy ez esélytelen, de sitcomon nem gondolkoztam, mindent bele!
2011. aug. 24. 10:59
 14/24 A kérdező kommentje:
a filmrendezéshez nem nagyon értek, csak az effektekhez (after effects)
2011. aug. 24. 15:32
 15/24 anonim ***** válasza:

Én meg pont az effektekhez nem értek,inkább a horrorfilmekben lévő belezésekhez,kézletépésekhez értek.

Na azokat,meg tudom csinálni mindenféle számítógépes trükk nélkül.

Egyébként én is szívesen rendeznék. A haverokkal már próbáltunk is egy zombifilmet,csak sajnos nem jött össze,mivel egy telóval próbáltuk,pénz hiányában.

És hát ugyebár a szereplők is 13-14 évesek voltak,de az nem is volt baj,mert a története pont olyanra írtam,hogy passzoljon hozzá. :)

2011. aug. 24. 16:00
 16/24 A kérdező kommentje:

előző, esetleg sitcomokat is fel tudtok venni? :) effektek (pl. főcím, stáblista, stb.) elég jól meg tudom csinálni :)

mondjuk ha csak telóval tudnátok, akkor úgy írnám meg a sztorit, hogy arról szól, hogy egy telóval van felvéve a szereplők története :D

2011. aug. 24. 16:26
 17/24 anonim ***** válasza:

Bocsi,de nekem még az sem tiszta,hogy mi az a sitcom! XD

És nem hiszem,hogy rá bírom beszélni őket! :(

Nekik ez most "ciki" lenne!

Most leszünk nyolcadikosok. A zombifilmet meg hatodikba forgattuk. Egyébként én szívesen megcsinálnám,de kétlem,hogy ők belemennek.

2011. aug. 24. 16:34
 18/24 A kérdező kommentje:

szituációs komédia olyasmi mint az így jártam anyátokkal

sokkal menőbb mint holmi zombiz film :D ha rá tudod beszélni őket, akkor örömmel megírom a forgatókönyvet :D

2011. aug. 24. 16:48
 19/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Közben már megnéztem! :)

Egyébként fiú vagy vagy lány?

Én fiú

2011. aug. 24. 16:49
 20/24 A kérdező kommentje:
fiú, küldtem emailt :D
2011. aug. 24. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!