Hol tudom eladni a forgatókönyvem?
Nagyon jól,sőt,tökéletesen leírták az előttem válaszolók.
Én még csak annyit tennék hozzá,hogy készíts egy előzetest,angolul is,majd tedd fel a youtube-ra,s ott reklámozd magad!
Illetve pár részt forgassatok le barátokkal,vagy akikkel akarod,de a legjobb tudásod szerint,majd küldd el az HBO-nak.
S ha megtetszik nekik,talán finanszírozzák a sorozat többi részének a leforgatását.
És még annyi,hogy találó címet adj a sorozatnak,hogy felkeltse az emberek érdeklődését!
14/F
Én meg pont az effektekhez nem értek,inkább a horrorfilmekben lévő belezésekhez,kézletépésekhez értek.
Na azokat,meg tudom csinálni mindenféle számítógépes trükk nélkül.
Egyébként én is szívesen rendeznék. A haverokkal már próbáltunk is egy zombifilmet,csak sajnos nem jött össze,mivel egy telóval próbáltuk,pénz hiányában.
És hát ugyebár a szereplők is 13-14 évesek voltak,de az nem is volt baj,mert a története pont olyanra írtam,hogy passzoljon hozzá. :)
előző, esetleg sitcomokat is fel tudtok venni? :) effektek (pl. főcím, stáblista, stb.) elég jól meg tudom csinálni :)
mondjuk ha csak telóval tudnátok, akkor úgy írnám meg a sztorit, hogy arról szól, hogy egy telóval van felvéve a szereplők története :D
Bocsi,de nekem még az sem tiszta,hogy mi az a sitcom! XD
És nem hiszem,hogy rá bírom beszélni őket! :(
Nekik ez most "ciki" lenne!
Most leszünk nyolcadikosok. A zombifilmet meg hatodikba forgattuk. Egyébként én szívesen megcsinálnám,de kétlem,hogy ők belemennek.
szituációs komédia olyasmi mint az így jártam anyátokkal
sokkal menőbb mint holmi zombiz film :D ha rá tudod beszélni őket, akkor örömmel megírom a forgatókönyvet :D
Szia!
Közben már megnéztem! :)
Egyébként fiú vagy vagy lány?
Én fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!