Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Ember Tragédiája rajzfilm...

Az Ember Tragédiája rajzfilm megjelent-e már, és ha igen, honnan lehet letölteni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Még el sem készült, nemhogy megjelent volna bármin is. Idénre ígéri a rendező a befejezést, de ahogy a magyar filmgyártás áll, erre nagyon kicsi az esély. Bár ő jó elvtárs, szóval ha valaki, ő biztosan kap pénzt majd...

De előbb mindenképp moziban lesz, meg tévében, és talán ezzel egyidőben kis példányszámban DVD-n is kiadják.

2011. aug. 21. 10:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Na ez most összezavart :D Azt olvastam már májusban vagy áprilisban megjelet, és le is adtak belőle az m1-en :S
2011. aug. 21. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát én abból indultam ki, hogy egy áprilisi interjúban Jankovics Marcell még arról beszélt, hogy tényleg már a befejezés előtt állnak, stb.....

Azt gondolom, hogy ha valóban kész lenne a film, azt marha nagy csinnadrattával, díszbemutatóval kezdenék vetíteni az Urániában, jellegzetesen valami nagyobb ünnephez igazítva, de eddig ilyen nem történt, szóval innen gondolom, hogy a filmnek még se híre, se hamva.

Bár ha esetleg tényleg készen van, akkor majd esetleg a következő Madách-évfordulóhoz igazítják a premiert, vagy a jövő évi Filmszemléhez (már ha lesz).

2011. aug. 21. 14:44
 4/4 A kérdező kommentje:
értem. köszi :D
2011. aug. 21. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!