Szerintetek úgyis meg lehet nézni a Halálos iramban 5-öt, hogy az első 4 részt nem láttam?
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 21:00
1/9 anonim válasza:
Már miért ne lehetne? Szerinted nem fogja lejátszani a filmet mert tudja hogy nem láttad az első négy részt? :DDD
2/9 A kérdező kommentje:
De vicces vagy hülyegyerek...
Pedig tudod, hogy értettem....
2011. aug. 19. 22:32
3/9 anonim válasza:
Az előttem szóló egy bunkó kétség kívül. A Halálos iramban részei nem összefüggőek, nyugodtan kezdheted az 5.-kel
4/9 anonim válasza:
én már láttam azért van némi összefüggeés
5/9 anonim válasza:
Ne nézd meg! Nézd meg előbb az 1,2,4 részét! Van benne összefüggés!
3.része az más! De az is jó!
6/9 Andizsuzsi válasza:
Nem, szerintem se nem bunkó, se nem hülyegyerek, arra válaszolt, amit kérdeztél. Igen, meg lehet nézni. De hogy érdemes-e...?
7/9 anonim válasza:
En is csak a 3.-at láttam (aminek szinte semmi köze a többihez) de annyira nem összefüggő az egész, simán érdemes megnézned így is!!!
8/9 anonim válasza:
Az 1,2,4,5 azért eléggé összefüggő, de most a 6,7.-ik résszel már a 3 is hozzá fog kapcsolódni, szerintem előbb nézd meg az 1,2,4-et is.
9/9 anonim válasza:
nyugodtan megnézheted.De egy érdekesség: Han a 3. részben meghal, 5. 6. részben meg él
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!