River Song ki a Doktornak? Kijé is volt a kiságy? Doctor Who / Ki vagy doki? És mikor lesz 5. évad szinkronos?
Ha mehet a spoiler, akkor én leírom :) De csak ha tudni akarjátok, akkor olvassatok lejjebb.
----------------~-------------------
Nos, Dr. River Song igazi neve, Melody Pod, vagyis, ő Rory Williams és Amy Pond lánya, aki szintén rendelkkezik egy kis IdőLord vénával. A bölcső tényleg a Doktoré volt, és Gallifrey nyelvén rá is van írva. A zsepin peding River song volt, vagyis a "folyó zenéje" = Melody Pond - szintén hasonlót jelent, csak ahol River felnőtt, ott így tudták lefordítani, mármint az ő nyelvükön.
A Doktor és River közötti kapcsolat:
Mint tudjátok, River a találkozások során börtönben csücsül, ahová egy jó ember megyilkolásáért záratták. Az az ember maga a Doktor volt, akit a Lehetetlen Asztronautaként "gyilkolt" meg. River továbbá a Doktor jövendőbeli felesége, az esküvő pedig a Doktor "halálának" a napján volt.
hogy miért tettem idézőjelbe? Mert a Doktor nem halt meg, ugyanis testének a "másoló robotot" (én így nevezem) használta, így a Doktor életben maradt! Violá!
"Spoilers... ;) "
a másoló robotnak .... "Teselecta" a neve.....
6. évad vége (annyira jóóó) imádtam
A nevét azért nem sikerült lefordítani, mert abban a világban nincsenek tavak, csak folyók. Íg lett a Pondból (tó) River (folyó).
River nem időlord, emberi génjei vannak, de a "Tardis gyermeke", vagyis útközben fogant, így képes regenerálódni. A Silence azért lopja el (Amyvel eggyütt), mert ki akarják nyírni a Doktort, és mivel látták őt ahogy lerendez mindenkit, valami hasonló fegyvert akarnak. Rivert gyerekként arra programozzák, hogy megölje a Doktort.
River volt a fekete lány aki AMy gyerekkori bartája. Szóval az időparadoxon miatt együtt nőtt fel a saját szüleivel...például megbeszélte a saját anyjával, hogy az apja vajon meleg-e.
A Silence így tudott csak biztosnak lenni abban, hogy Amy révén River és a Doktor találkozik. Csak azt nem számolták bele, hogy ezek szerelmesek lesznek. Itt volt az, hogy kizökkent az idő, mert nem lőtte le.
Mivel a Doktor halála egy biztos pont az időben, így meg kellett hogy történjen, ezért kellett a Teselectával eljátszania.
Amikor a Teselecta hajó meghalt helyette, akkor csak ő volt benne, meg a Tardis.
River és a Doktor személes ideje pont fordítva kapcsolódik össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!