Hogy kell filmeket kiirni cd-re? Fontos! (többi lennt! )
Töltöttem le egy jópár filmet a gépemre, de mostmár nme nagyon van hely, és szeretném kiirni őket, soha nem irtam még cdre filmet se, zenét se, képeket se, semmit! Azt se tudom hogy kell..:(az is jó hogy mostmár legalább filmeket tudok letölteni...na mind1..szóval találtam a gépemen egy olyan programot hogy Nero SartSmart-csak ez van.Először is betettem egy üres cd-t, majd megnyitottam a programot, és aztán nemtudom mit kell kiválasztani!!audio CD készités? vagy mi?és ha ez van akkor utána hogy kell?
Egy CD-re hány film fér kb, ha egy film mérete nem haladja meg a 750 MB-ot,
Cd-re vagy DVD-re irjak inkább? És miért?
Nagyon köszönöm annak a ki válaszol rá, nagyon nem értek ehhez, de most fontos lenne!!!Bocsi h ilyen tudatlan vagyok :((
1 kel neekd egy dvd íro :D
2 a cd írásához nemkel semien program ?:D csak rámész a sajátgép és ot van az egyik meghajtódon rámész és ot lesz a bal oldalt h cd írása varázslóval és kész :D
Az egy dolog, ha nem írtál még lemezt, de olvasni azért tudsz? Hát gondolkodni? Számodra mit mond az a kifejezés, hogy Audio CD? Szerinted az audio mit jelent? Elárulom: hangot, nem videót. Vagyis az audio CD azt jelenti, hogy zenei cd-t tudsz írni.
Ez nem tudatlanság, szimpla figyelmetlenség, vagy lustaság.
Na de mindegy, nem akarlak fölöslegesen b@szogatni, szóval elmondom, hogyan írjál ki filmet lemezre, és onnantól már tudni fogod, nem leszel tudatlan :)
Akár Nero-t használsz, akár mást, az elv ugyanaz: attól függően kell kiválasztanod a projektet, hogy mit akarsz lemezre írni: audiót, videót, adatokat, stb. Minden íróprogram főmenüjében van erre vonatkozó rész, ez a legelső opció, amit ki kell választani.
Mivel te filmeket akarsz megírni, el kell döntened, hogy mire kell, pontosabban, hogy min akarod, fogod megnézni a filmeket, pl. számítógépen, DVD-lejátszón, valamilyen játékkonzolon.
Azt is jó lenne tudni, hogy milyen formátumúak a letöltött filmjeid, mivel nem minden médiatípust támogatnak az egyes lejátszók (pl. mkv, divx, xvid...)
Na de tegyük fel, hogy neked sok divx-ed van (avi-k), mivel az egy elég gyakori letöltési formátum. Ezeket adatlemezként meg megírni, tehát NEM Dvd-videóként. Simán kiválasztod az alapmenüből, hogy DVD-t akarsz írni, és azon belül adatDVD-t, majd a következő ablakban hozzáadod a megírni kívánt címeket a listához. Egy sima DVD-re kb. 4,5 gb-nyi adatot tudsz felírni, szóval ennél több cuccot ne adj hozzá a projekthez, bár ezt úgyis jelezni fogja a program.
Amikor kiválasztottad, hogy miket akarsz megírni, nyomsz egy tovább-ot, vagy írás-t, és megadod az írás paramétereit, pl. az írási sebességet. Ez ne legyen se túl magas, se túl alacsony, a legjobb a 4x-es sebesség. Ha teleírod a lemezt, akkor úgy 15 percig tart a folyamat.
Egyelőre ennyi a lényeg, ha van még kérdésed, vagy mást is akarsz kiírni, állok rendelkezésedre.
köszi nektek!!
Főleg neked utolsó, nagyon köszönöm a segitségedet!!!Kipróbálom és ha nem sikerül, irok :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!