Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki látta az Ébresztőfilm c....

Ki látta az Ébresztőfilm c. dokumentum filmet?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:
a youtubeon? am én láttam
2011. aug. 18. 22:30
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen, ha beírod a magyar címén feliratosan megtalálható..

És mit szólsz hozzá? Tetszett? Vélemény?:D

2011. aug. 19. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát...

Van benne valami ami megfogott... de... most tegyük fel így van hogy a Rocsildok meg Rokefeldek ( vagy hogyhívják őket) meg a többi fejes irányít. Akkor vannak akik eldöntik a föld további sorsát. Egyesítik a világot és ezzel létrejön az új világrend( ahogy az 1$-os hirdeti) Nos tehát van egy új világrend? Meddig? Mert lehet hogy azok akik birka módjára hagyják hogy ezt megvalósítsák, azt azért csak nem fogják hagyni hogy ezt folytassák.

De azt is érdemes észrevenni hogy ezt a filmet is egy bizonyos célközösségnek szánták.

Amúgy ha annyira óvnák a titkukat akkor már rég nem lenne a youtubon meg sehol mert ha ekkora hatalmak ezt simán elérhetik. Amúgy kérdés a kérdésben: akkor vajon a Mátrix rendezője erre próbált valami módon rávilágítani a kapszulával vagy ez csak véletlen?

2011. aug. 19. 20:21
 4/10 A kérdező kommentje:

Ha végignézünk a világban, láthatjuk mennyire elérték azt amit akartak. Ehhez csak annyi kell, hogy nyitottabb szemmel szemléled a világot.

A videókban benne volt az, hogy már az újságok címlapján is voltak , hogy kiderült, hogy egy új világ rendet akarnak..

Meg voltak elnökök, meg a Bielderberg csoportból tagok , akik az új világrendről is beszéltek. Ez az Ébresztőfilm már szerintem sok port kavart, de én úgy tudom, hogy nem lehet kihozni dvd-re, mert nem engedélyezték. Egy ismerősöm mondta, hogy youtube-ról is volt amikor leszedték a videókat, csak mindig volt olyan, aki leszedte.

A világ szerintem már így is elég birka, ha tényleg megvalósul az új világrend hidd el, nem csodálkoznék rajta. Nem érne meglepetésként, mert már így is elég sok minden megvalósult, ami az új világrendhez volt szükséges. Pl Európai Unió...

A Mátrix...a kapszula az pontosan nem tudom mit jelképez. De, ha nem is úgy van a valós életben, mint a filmben, de nagyon sok igazság van benne, amit mi tudunk mert tény, hogy sok éve szennyezik a fejünket minden irányból úgy, hogy még csak nem is sejtettük, elhitették velünk, hogy ez az ami "kell" az embernek..:)

2011. aug. 19. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Én láttam a filmet, csak sajnos az nem derült ki számomra, hogy mit is tehetünk.

Taníttassam a fiam az iskolán felül? Ne szavazzak az Európai Unióhoz csatlakozásra, ha olyan országban élek, ami még nem csatlakozott? Nézessem meg a filmet másokkal, hogy ők is most ugyanezekkel a gondolatokkal küszködjenek? Ennyi?

Szóval én nem tudom eldönteni, hogy az információk tükrében végülis mit tehetek.

2011. okt. 1. 21:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen,azt teheted, hogy minél több emberhez jusson el ez a dokumentum film. Hiába ha nem tudunk mit tenni, de minél több emberhez eljut ez, minél többen fognak erről tudni annál nagyobb lesz az ébredés.
2011. okt. 2. 10:39
 7/10 anonim ***** válasza:

De ha nem tudunk semmit sem tenni ellene, akkor mi értelme?

Az olyan emberek, akik mentalitásban és becsületben szemben mernének szállni ezekkel a nagyhatalmakkal (pl. megszüntetni a központibankos rendszert), nem fognak vezetőpozícióba kerülni.

Komolyan csak depressziót szül ez a film, de nem kínál realizálható megoldást.

2011. okt. 3. 13:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Mi értelme van annak,hogy élünk? Mindennek van értelme. Annak is, hogy megnéztük.
2011. okt. 3. 20:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Az már egy másik kérdés. :)
2011. okt. 4. 12:30
 10/10 brolin válasza:
én :) egyértelmü összeesküvéselmélet... mint a Mel Gibson filmben
2012. okt. 5. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!