Mi ennek a filmnek a címe? Embercsoport erdőben ragad, valakit grizli eszik meg, csak egy ember éli túl.
Figyelt kérdés
Repülővel mennek, valamiért le kell szállniuk (vagy talán lezuhannak?). A helyszín szerintem kanada lehet, mert fák vannak, tó, meg miegymás. Van egy ember, aki nagyon okos, mindig mondja, hogy mit kéne csinálni, de az emberek sorra halnak meg önfejűségük miatt.
Egy négert megeszik egy grizli, valaki medvecsapdába esik, stb, végül csak az okos ember ér haza, és otthon interjún azt mondja, hogy a többiek azért haltak meg, hogy ő élhessen.
Nagyon rég láttam, csak ennyi maradt meg. Köszi előre is!
2011. aug. 17. 00:30
1/5 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék!:)(bocsi az offért)Én is láttam régen.
4/5 A kérdező kommentje:
Fúfú, ez az!! Nagyon szépen köszönöm!!
2011. aug. 17. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!