A Family Guy-ban Brian-en kívül érti valaki amit Stewie mond?
Figyelt kérdés
A családtagokra gondolok.2011. aug. 15. 15:37
2/10 Span válasza:
Ez rész függő... Nagyon sok helyen Lois is csak Stewie hangulatát érzékeli visznt vannak részek ahol konkrét párbeszédeket folytatnak. Mondjuk a párbeszédekből jóval kevesebb van!
3/10 anonim válasza:
Lois soha, de vannak részek, amikor beszélget a családtagjaival.
4/10 anonim válasza:
Szerintem direkt igy csinaltak hogy ertsek a csaladtagok meg hogy ne ertsek.Mert volt egy resze amiben megkerdeztek hogy ertik amit a kis gyerek mond?,de nem volt ra valasz.Ez is azert van hogy gondolkodjunk es le koson a sorozat,hogy tovabbra is nezuk.Amugy nagyon sok ilyen kerdes van meg pl: Peter miert verekedik mindig azzal a nagy kakasal?.
5/10 anonim válasza:
Értik, de nem veszik komolyan, és abszolút leszarják, ergó nem foglalkoznak vele. Azt hiszik csak összevissza beszél. (tudniillik csak 1 éves)
6/10 anonim válasza:
En ezt mind tudom te okos.Ezek szerint nem erteted amit irtam.
7/10 anonim válasza:
Eszembe jutott egy alkalom amikor Lois biztosan értette mit mond: amikor betörtek a házukba és felmenekültek a padlásra abban pánikszobába vagy mibe. Stewie mondott valamit és erre Lois azt mondta: "egyetértek Stewie-val..."
8/10 anonim válasza:
Ergó: valaki feltette a kérdést hogy mért verekeszik folyton Peter a kakassal ez abban a részben derül ki amikor apokalipszis van amit a dallas egyik szereplője álmodott meg és azért verekszik vele folyton mert egy lejárt csirkehúsvásárlási kupont adott neki ami miatt hülyeség verekedni de Peter az mégis csak Peter.
9/10 anonim válasza:
csak brian veszi komolyan stewiet de sztem mindenki érti
10/10 anonim válasza:
Értik, csak nem veszik komolyan, mert még csak 1 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!