Bleach anime, Ichigo kihez vonzódik, kibe szerelmes?
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy Ichigo(főszereplő) kihez vonzódik vagy kibe szerelemes? Rukián látni hogy tetszik neki Ichigo. Oriheménak utána néztem; ő neki is tetszik Ichigo, de ő talán szerelmes is belé.
Szóval kiderül valamelyik részben hogy Ichigó kihez vonzódik?
2009. ápr. 13. 21:50
1/7 anonim válasza:
Szerintem Rukiához...Orihemének ott van Ulquiorra:)
3/7 anonim válasza:
Ichigo senkihez sem. Orihime Ichigohoz. Rukia senkihez.
4/7 anonim válasza:
Rukia szerintem csak mint barátot kedveli. Orihime viszont tényleg szerelmes belé, de Ichigo csak barátnak tekinti.
Igazából Ichigo nem az a romantikus fajta. Ha nagyon muszáj valakit találni, akkor talán Orihime, de mondom, szerintem leginkább senki.
5/7 anonim válasza:
Orihimét csak barátnak tekinti, pedig a csaj szerelmes belé, Rukiával is olyan haveri szinten vannak, de hátha a végére összejönnének (én nekik szurkolok)
6/7 anonim válasza:
hát sztem senkihez csak naon jó barátai HIme is meg Ruki is
am a mangaka azt nyilatkozta h nem akarja h lovestory legyen belőle szval nem biztos h megtudjuk
7/7 anonim válasza:
Egyértelműen Rukiával kéne összejönni, de nagyon bírom, mert nem hiszem el, hogy Ichigo nem veszi észre Orihimét aki totál bele van zúgva a csávókába, szerintem ezt Ichigo tudja és húzza szegény csajt. Aztán Hime nagynehezen talált egy jó kis pasit úgy 270 rész után erre meg Ichigo, egyem a kis troll szívét hát nem kinyírta...ami a legdurvább, hogy csajnak semmi baja, sőt még jobban beleesett a fent említett narancshajú szívtipróba akin én már észrevettem a rukiához való szorosabb köteléket. orihimén inkább csak a megvédeni akarása jön ki, semmi több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!