Van olyan Fáy Mikós kritika ami, nem csak szidja és (jobb szót nem tudok) oltja, az adott filmet?
Figyelt kérdés
Eddig bármilyen filmről olvastam, mindegyikről csak rosszat írt, pedig más kritikusok egészen elismerően nyilatkoztak. Ez miért lehet?2011. aug. 13. 22:33
1/3 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, az Il Divo - A megfoghatatlan című filmről pozitívat írt (amiben teljesen egyet is tudtam érteni vele). A film port.hu oldalon lévő adatlapján szerintem találsz is linket hozzá.
2/3 anonim válasza:
Azért, mert Fáy Miklós egy megkeseredett, hírnévre vágyó, tehetségtelen barom, aki azt hiszi, hogy ettől a leereszkedő, mindent és mindenkit lenéző stílustól majd elájul mindenki...
3/3 anonim válasza:
Nézz meg akármilyen jutubos videót, egyikben sem tud egy értelmes mondatot elmondani, csak makog félmondatokban. Kritikus ez? Ugyan már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!