Két filmet keresek, ha jól emlékszem mind a kettőt a TV2-n adták?
Az első két kisgyerekről szól, az egyik néger, a másik fehér. A film valahogy úgy kezdődik, hogy ez a kettő tréfát űz a határban dolgozó emberrel, először lapátot tesznek alá amig ez a nagy dolgát végzi, utánna meg ragasztót tesznek a traktora ülésére. Sajnos többre nem emkékszem, nagyon régen volt.
A másik eléggé hasonló a nem régen megjelent "Unknown" filmhez. Egy családot elrabolnak, kicserelik az emlékeiket halott emberek emlékeivel és elválasztják őket. Az apuka valahogy rájön az egeszre és a végén visszaállitanak mindent, de az anyuka testvérénel valami nem lesz rendben és őt azt hiszem megölik.
A lapátos sztori ismerős.Azért rakják a pasas alá amikor kakil mert utána totál ki van a pasas akadva hogy szart de nincs sehol a nyoma..Ha eszembe jut a film címe megírom.
A másik film szerintem a Testrablók".
elsőt tudom melyik csak a címe nem jut eszembe
a lapátos dolognál még gyerekek voltak aztán már felnőttként mutatják őket
hogy nyernek valami lotton de közben üldözik őket
Nem a "Testrablók" :(
Emlékszem még, hogy ugy szkennelték az agyukat, valami MRI féle dologgal.
elsőre akárhogy próbáltam rákeresni nem jutottam előbbre de másik forumra beírtam ott tudták a címét
ez lesz az
Jenki Zulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!