L a Death Noteból miért olyan biztos benne, hogy Light Kira?
Figyelt kérdés
Jó, tudom,hogy ez csak egy anime/film, de nekem eszembe sem jutna Lightra gyanakodni...2011. aug. 10. 00:05
1/14 anonim válasza:
logikusan végigvezette.. na visszafelé nézni!! :P
2/14 A kérdező kommentje:
De L miért tud mindent? :D
Amikor Lightot és Misát bezárták akkor egyből rájött, hogy van egy 3. Kira is...
2011. aug. 10. 11:58
4/14 A kérdező kommentje:
De nem megy. xD
Magyarázd már el légyszi.
2011. aug. 10. 14:01
5/14 anonim válasza:
Pusztán logika, deh pont azért amit mondasz, sosem sikerül neki bebizonyítania. Amúgy elég egyértelmű, hisz L egy zseni, így nem csoda, hogy egyből rájön(pontosabban sejti), hoyg Light Kira. Gondolj csak bele. Azt még a rendőrök is simán kiszűrik, hogy Kira egy diák, és hogy melyik körzetben él. Sőt a történések miatt leszűkítik néhány főre, és ekkor be is poloskázzák pl. Light szobáját is. Amik akkor történnek és az utána lévő pár napban, abból egy olyan zseni mint L, simán rájöhet hogy nem csak talán, hanem biztos hogy Light Kira. Ha valamit még mindig nem értesz, kérdezz nyugodtan :D
6/14 A kérdező kommentje:
Light kedvelte L-t? Mert nekem az jött le, hogy a halála után hiányzott neki.
2011. aug. 12. 14:49
7/14 anonim válasza:
Azért, mert Light kb. annyira szeretett játszani, mint L, és ha ő már nincs, úgy túl könnyű :)
8/14 anonim válasza:
Amúgy meg az eredeti kérdéshez szólva, a sorozatban szerintem tök jól érthető, hogy L és Kira mit miért tesz, hogy hogyan jön rá L a dolgokra és miből. Nézd meg újra :P
9/14 A kérdező kommentje:
Már vagy 4-szer láttam. :D
2011. aug. 12. 18:36
10/14 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok olyan géniusz mint L. :D
Lehet hogy úgy kéne ülnöm mint ő és egész nap csokit meg sütit kéne zabálnom. :D
2011. aug. 12. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!