Batman miért nem szuperhős?
Azért nem hős,mert a hősök...jók.Batman nem jó.Szablàlyokat szeg,öntörvényu,makacs.
Valamint,a hősok az igazsàggal és mint mondtam,a jósàg erejével harcolnak és győznek.Batman fegyvere a Félelem és a Terror.
Ettől fuggetlenul,szerintem Batman a legnagyobb "hős"
Pont azért amit néhànyan irtak.Lehet,hogy a ruha és a kutyuk nélkul nincs akkora FIZIKAI(van màs ereje is neki) ereje,mint ami,de gonolkozzatok el,hogy IGY IS van mersze ahhoz hogy kimennyen az éjszakàba és péppé verjen akàrkit.Mutassatok egy màsik szupermegagigahőst aki erre képes lenne.
Ràadàsul,abszolut semmit nem vàr érte,se egy köszönömöt,semmit.Pont azért,mert ő sem hősiességnek làtja amit csinàl.Ezért köszönetet sem vàr érte.Ahogy a Joker mondta "olyan vagyok mint egy kocsikat uldözö kutya.Nem tudom mit csinàljak vele ha egyszer elkapom.Csak csinàlom" vagyis Batman nem a jóért,hősiességből teszi amit tesz.Csak...csinàlja(Joker és Batman mennyire hasonlitanak!)
Nem értek egyet egyesekkel,Batmant nem a ruhàja teszi,hanem az, hogy A KIB@SZOTT BATMAN.Nem a ruhäja a legnagyobb fegyvere,hanem az elméje és az akarata.
Bocs kicsit eltértem a tàrgytol,remélem érted mostmàr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!