Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Batman miért nem szuperhős?

Batman miért nem szuperhős?

Figyelt kérdés
Ha úgy nézzük Batman egy hős mint Superman vagy Pókember, de mégis a filmben azt mondják hogy ő viszont nem egy hős. De miért? Valaki magyarázza már el nekem! Köszönöm! :)
2011. aug. 9. 13:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Mert nincsen szuperereje. Remek kiképzést kapott, és ettől lett erős, meg van egy csomó segédeszköze, de nem tud repülni vagy láthatatlanná válni, mint egy csomó szuperhős.
2011. aug. 9. 13:53
 2/11 Dave46 ***** válasza:
42%
Azért nem szuperhős mert nincs semmilyen különleges,természetfeletti képessége.
2011. aug. 9. 13:53
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
Azért, mert Batman nem rendelkezik különleges képességekkel, nem úgy mint Superman, vagy Pókember. Batman a ruhája által lesz Batman. Ehhez hasonló a Vasember is, aki a ruhája miatt olyan amilyen. Superman, vagy Pókember a ruhája nélkül is használhatja a képességeit.
2011. aug. 9. 13:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Jó. Hülyén fogalmaztam meg a kérdést. Miért nem HŐS? A sötét lovag végén is magyaráz valamit Gordon de mukkot nem értettem belőle.
2011. aug. 9. 14:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Gordon a végén azt magyarázza, hogy Batman nem hős, hanem egy védelmező. A hősök (általában) azért hősök mert meghalnak azért amiben hisznek.
2011. aug. 9. 14:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem is akar hős lenni batman. A hősök ahogy írták előttem, meghalnak egy szent célért. Ő védelmező akar maradni, ezért bemocskolja a hősi mivoltát azzal, hogy magára vállalja a gyilkosságot a film végén. Szóval ezért nem hős, hanem egy védelmező sötét lovag.
2011. aug. 9. 19:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Batman nagyon is hős, csak nem úgy, mint az "átlagos" szuperhősök. Feláldozta az egész életét azért, hogy bosszút álljon, és harcoljon a bűn ellen.
2011. aug. 9. 21:48
 8/11 A kérdező kommentje:
De ezt nem értem. Azt mondjátok Batman nem hős hanem védelmező. De a hősök is védelmezők. Védik a várost, az embereket stb. Szóval bocs, de nem értem. :P
2011. aug. 10. 13:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Azért nem hős,mert a hősök...jók.Batman nem jó.Szablàlyokat szeg,öntörvényu,makacs.

Valamint,a hősok az igazsàggal és mint mondtam,a jósàg erejével harcolnak és győznek.Batman fegyvere a Félelem és a Terror.

Ettől fuggetlenul,szerintem Batman a legnagyobb "hős"

Pont azért amit néhànyan irtak.Lehet,hogy a ruha és a kutyuk nélkul nincs akkora FIZIKAI(van màs ereje is neki) ereje,mint ami,de gonolkozzatok el,hogy IGY IS van mersze ahhoz hogy kimennyen az éjszakàba és péppé verjen akàrkit.Mutassatok egy màsik szupermegagigahőst aki erre képes lenne.

Ràadàsul,abszolut semmit nem vàr érte,se egy köszönömöt,semmit.Pont azért,mert ő sem hősiességnek làtja amit csinàl.Ezért köszönetet sem vàr érte.Ahogy a Joker mondta "olyan vagyok mint egy kocsikat uldözö kutya.Nem tudom mit csinàljak vele ha egyszer elkapom.Csak csinàlom" vagyis Batman nem a jóért,hősiességből teszi amit tesz.Csak...csinàlja(Joker és Batman mennyire hasonlitanak!)

Nem értek egyet egyesekkel,Batmant nem a ruhàja teszi,hanem az, hogy A KIB@SZOTT BATMAN.Nem a ruhäja a legnagyobb fegyvere,hanem az elméje és az akarata.

Bocs kicsit eltértem a tàrgytol,remélem érted mostmàr.

2012. aug. 8. 00:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Amugy bocsi a helyesiràsi hibàkért,nem magyar a szerverem:)
2012. aug. 8. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!