Lesz a Vámpírnaplók 3. évadja az RTL klubbon?
Hú, ennyire ne szaladj még előre. nemrég kezdték el adni a második évadot. Amúgy Amerikában is csak szeptemberben fognak új részt adni, akkor vetítik ott a harmadik évadot.
Hogy nálunk leadja-e az RTL? Ez mindig egy jó kérdés. Remélhetőleg igen. És ha igen, akkor kizárólag szinkronosan. Amúgy meg ha le is fogja adni, akkor jövő júniusnál ne várd előbbre. Most is ennyit kellett várni a második évadra. Ezért nézem én meg neten.:)
Amerikában Szeptember 14-én csütrötökön adják le az első részt a 3. évadból. De ha engem kérdezel nem vársz addig míg magyarul is megjelenik. Én kezdettöl fogva feliratosan néztem és sokkal jobban jártam. Egyszer belenéztem a magyarba. Annyira borzalmas volt hogy nem tudtam végig nézni. A poénokat tönkrevágják és egy csomo dolgot másképp mondanak. A szinkronhangokról már ne is beszéljünk....:( Szval szerintem inkább nézd felirattal. Nem kell várni vele, mert akármikor megnézheted ezen az oldalon: *****
Az RTL-en biztos hogy leadják csak min. még másfél év. Kb.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!