Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Látta valaki az Újrakezdők...

Látta valaki az Újrakezdők című filmet?

Figyelt kérdés
Ha igen, van egy kérdésem belőle amit nem értek.
2011. aug. 8. 10:03
1 2
 1/12 szamóca.. ***** válasza:
én asszem láttam... kérdezz, hátha.:D
2011. aug. 8. 10:23
 2/12 szamóca.. ***** válasza:
mondjuk igen, feltehetted volna a kérdést előre, így körülményes és nem is biztos hogy észreveszem de te bajod:D
2011. aug. 8. 10:40
 3/12 A kérdező kommentje:

A végét nem értettem:

Mi történik a legvégén, mikor megfogják egymás kezét?

És végén a gyerek a felesége gyereke? Szóval nem ő az igazi apa?

2011. aug. 8. 10:50
 4/12 szamóca.. ***** válasza:

megfogják egymás kezét az annyit tesz, hogy lezáratlan a film vége, vagyis a fantáziádra bízzák a folytatást, de sejtetik hogy összejönnek újra és minden faja.

a gyereket meg előtte elmondja a srác, h vmi történet az anyjával és ő neveli de nem ő az apja valójában.

2011. aug. 8. 10:53
 5/12 A kérdező kommentje:

Mikor mondja el, hogy mi történik vele? Annyit mondott, hogy egymásba szerettek és évekbe tellett, hogy az apja legyen.

Meg mi lesz szegény bangladesi nővel, ha újra összejönnek?

2011. aug. 8. 11:05
 6/12 szamóca.. ***** válasza:
mikor kérdezi a nőci hogy a fia-e a srác, akkor mondaj hogy nem, csak meglátták egymást, egymásba szerettek (már a kissráccal), és a zanyja nincs velük ketten vannak. jobban nem fejti ki.
2011. aug. 8. 11:19
 7/12 A kérdező kommentje:
És akkor összeházasodtak? Mert mondta, hogy az apja lett. Meg a gyerek vezetékneve is Finklestein.
2011. aug. 8. 11:54
 8/12 A kérdező kommentje:
De ha nem is házasodtak össze, nekem megcsalásnak tűnik.
2011. aug. 8. 15:20
 9/12 szamóca.. ***** válasza:

a kölöknek nem volt anyja. nyista, nincs, kész, kifujt nemérted?:D kit csalt volna meg? nem tudjuk hoyg összeházasodott-e...

hűű...te ennél komplikáltabb filmet meg se próbálj megnézni:))

2011. aug. 8. 17:32
 10/12 A kérdező kommentje:
De miért ne lenne? Mikor megkérdezte a nő, hogy hol van, nem azt válaszolta, hogy meghalt, hanem, hogy azért nincs ott mert "nehéz megfelelni az igényeinknek".
2011. aug. 8. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!