Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Skins részeket hol lehet...

Skins részeket hol lehet letölteni magyarul?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Magyar hang, vagy magyar felirat? Amúgy tudtommal csak magyar felirattal van, HunDub még nincs.
2009. ápr. 9. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Helyesbítek, az első két évad van magyar hanggal csak, a harmadik feliratosan van. Amúgy torrentoldalakon, warezoldalakon biztos találsz.
2009. ápr. 9. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 11. 10:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem magyar felirattal nezd meg..mert sokat fogsz vesziteni a szinkronnal...en tul vagyok mar mind a 3 evadon es sajnalom h vege..:(
2009. ápr. 16. 22:12
 5/7 anonim válasza:
youtube-on fenn van az 1., 2. évad magyarul részletekben, ha onnan letöltöd, akkor utána a Movie Maker-rel össze tudod rakni.
2009. szept. 1. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogyan kell youtub-ról letölteni a videókat? Regisztrálva vagyok.
2009. szept. 18. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
[link] Itt fent van az első két évad magyar szinkronnal dvd minőségben. S az a jó, hogy nincsenek feldarabolva a fájlok mint a többi sorozatos oldalon és működik az összes link ! :)
2010. febr. 27. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!